Skip to main content

Andra şi-a lansat un site de lifestyle

 
Andra şi-a lansat un site de lifestyle

Andra a lansat site-ul de lifestyle www.andraonline.ro sub sloganul “Sa ne cunoastem mai bine”. Noul site are secţiuni precum noutati sau sfaturi despre frumusete, moda, sanatate, cresterea copiilor, tehnologie, retete, calatorii.

Publicitate

„Imi doresc in primul rand sa comunic mai bine cu fanii mei, cu cat mai multi dintre ei. Asa mi-a venit ideea lansarii andraonline.ro. In interviuri, sunt adesea intrebata despre trucurile mele de machiaj sau cum imi petrec timpul liber, ce gatesc sau daca imi place sa conduc, iar fanii mei urmaresc aparitiile si interviurile mele. Pe site-ul meu, ei pot gasi toate aceste informatii si multe altele, in varianta completa si corecta. Nu numai ca se pot informa, dar fanii mei pot sa ma ajute sa creez o comunitate care impartaseste aceleasi valori ca si mine”, a declarat Andra despre motivele din spatele lansarii AndraOnline.ro.

Platforma va contine text, foto, dar si video produs exclusiv pentru utilizatorii AndraOnline. Publicaţia se adreseaza in principal femeilor tinere, active, din mediul urban, se anunţă într-un comunicat al vedetei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ALX ALX
    Prostimea e mare in tara noastra iar comentariul dumneavoastra Antimaruta este un mare exemplu . Imi este rusine si mila de oamenii asemenea dumneavoastra .Dupa ce ca sunteti prosti facuti gramada mai aveti si un comportament grotesc iar despre limbaj nu mai vorbesc .
  • Antimaruta Antimaruta
    Ce sa spun,marea manelista Andra ,iubita de niște ***, da lecții de moda,ho.ho.ho...*** lui Maruta e sătulă ***,vrea sa o *** ***.*** you,***.

Trimite un comentariu

sus