Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Lista cu realizările guvernului Cioloş, mii de share-uri pe reţelele sociale

 
Dacian Cioloş, în cadrul făcut de Ciprian Muntele
Dacian Cioloş, în cadrul făcut de Ciprian Muntele

REALIZĂRI. Un an de zile la dispoziţie, patruzeci de măsuri ale guvernării Cioloş, plus unsprezece realizări distincte ale Ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Publicitate

“Comisia de tăiat hârtii” pentru debirocratizare, înfiinţarea programului GovITHub şi posibilitatea de a sesiza prin SMS cazuri de corupţie din sistemul sanitar sunt numai trei dintre realizările guvernului tehnocrat, aşa cum sunt ele menţionate în materialul publicat pe blogul Cetin.ro.

Articolul publicat cu titlul “Ce a făcut Cioloş într-un an de guvernare”, apreciat şi distribuit de peste 3.400 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

“Las şi eu aici lista lui Marius Vasilescu, căruia îi mulţumesc pentru efortul depus, pentru că pe facebook s-ar pierde, iar pe internet lucrurile se şterg în funcţie de cine plăteşte mai bine. Dar la mine, cu siguranţă, va rămâne. Pentru cei care tot intreaba: ce rahat a facut Dacian Cioloş intr-un an?”

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă au intrat materiale de pe blogurile Cetin.ro, Lucianmindruta.com, Eftimie.net, Biziday.ro şi Cabral.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Cetin.ro, “Ce a făcut Cioloş în doar un an de guvernare”

- 3.435 like-uri & share-uri;

"Mi se cer surse. Le puteti verifica singuri, cu simple cautari pe google si accesarea unor surse credibile. Chiar nu trebuie mura-n gura, pentru ca de aceea am ajuns unde am ajuns: toata lumea asteapta sa i se serveasca pe tava informatia si o ia ca atare, fara sa o verifice deloc.

Vai, Julien e fiul lui Soros, vai, Soros a dat foc la Colectiv, vai, Ponta a avut crestere economica, etc. Va rog, folositi-va inteligenta si v-o zic fara nici o intentie de jignire. Imi place sa cred ca nu ia nimeni de bun tot ce e scris acolo si mai si verifica. Poate am mai gresit si eu, poate am exagerat sau poate mi-au mai scapat.
Postarea originala, de la care am pornit ii apartine d-lui Daniel Lica."

2. Lucianmindruta.com, “O noapte obisnuita din 1989”

- 2.896 like-uri & share-uri;

"Noptile alea cand veneam tarziu acasa de la serviciu, mangaiat de lumina galbena a farurilor de Dacie, ca niste candele purtate de rude, la inmormantarea sperantelor de mai bine. Noptile alea, in care pasii pe alei nu mai reuseau sa faca ecou: se infigeau fara sa se mai intoarca in pasla noptii luata prizoniera si ea, de regim si de oamenii lui. Ii vedeam pe Dorobanti, noaptea, cand veneam de la meditatiile la mate. Ii intuiam mai tarziu, la facultate, pe hol, unde ieseam sa fumam si ne numaram mereu, cu unul-doi in plus."

3. Eftimie.net, “Westworld pentru săraci”

- 1.559 like-uri & share-uri;

"O astfel de lume este dedicată maniaco-depresivilor săraci. În lumea asta trăieşti într-o ţară din Europa de Est şi faci politică non-stop, toată ziua. Nu sex, nu omorât, doar stai călare pe televizor şi internet şi consumi politică. Şi cum nu s-a investit suficient, poveştile se cam repetă.

La fiecare patru ani ai scandal cu „suspendare preşedinte”, „dizolvat parlament”, „Constituţie”, „program de guvernare”, „grea moştenire lăsate de celălalt guvern” etc. În fiecare zi o aventură nouă: azi e o piţipoancă ajunsă deputat că nepoata cuiva. Acu’ 4 ani era secretara lui Dragnea, acum e nepoata lui Pandele de la Voluntari, cine ştie ce ne rezervă nivelul următor? Amanta lui Oprea? Nu, că s-a făcut. Să zicem, nora unui alt pesedist. Dacă joci cu liberalii ai alte chestii: liderul providenţial care s-a dovedit a fi turnător, liderul providenţial care s-a dovedit lichea, liderul providenţial care se dovedeşte tâmpit când îl laşi să deschidă gura."

4. Biziday.ro, “De ce Iohannis NU trebuie să repete greşelile lui Traian Băsescu…”

- 1.486 like-uri & share-uri;

"Ceea ce încerc să vă spun este că decizia CCR dă liber la acest tip de practică pe care v-am explicat-o de multe ori, ea fiind motivul pentru care în fiecare an electoral politicienii aruncă ţara în aer, iar în anul următor celui electoral ne lingem toţi rănile, încercând să reparăm ce se mai poate.

Şi dacă decizia Curţii lasă destul de clar de înţeles pentru noi toţi cam cum va juca această instituţie în eventuale conflicte de natură constituţională, de care s-ar putea să avem cu duiumul de acum între Parlament plus Guvern şi Preşedinţie, decizia preşedintelui Iohannis de a întoarce în Parlament legea celor 102 taxe este de neînţeles.

Este deja previzibil faptul că viitoarea Majoritate, o va vota a doua oară, aliniată, salutând respectuos defilarea domnului Dragnea, deci de ce să nu îi dai omului cu sec, cum vă spuneam că ar fi trebuit să facă şi Cioloş atunci când legea asta a fost votată?"

5. Cabral.ro, “Mergi la ai tăi de sărbători”

- 1.441 like-uri & share-uri.

"De mult vreau să scriu despre treaba asta. Pentru că nu ne mai luăm pauze. Pentru că tot ce facem… facem în viteză. Pentru că uităm care ne sunt priorităţile şi alergăm după sclipici şi chestii spectaculoase… în loc să tânjim după lucrurile simple… cele care ne-ar putea face fericiţi. Fericiţi… dar într-un mod mai puţin spectaculos, desigur."

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Eu zic ca astia oricum isi iau bataie de la share-urile de pe efemeride.ro si alte site-uri care scriu despre tunelul secret de sub Bugeci, raul (bineinteles ascuns) de sub Marea Neagra si Can-Can plus WowBiz, dar nu ati vrut sa ii faceti de trusine pe Mandruta si Guran. Altfel sa mai discuti despre "realizarile" lui Ciolos ...

Trimite un comentariu

sus