Skip to main content

HotNews. CNA doarme în febra alegerilor: forul audiovizual mai mult a chiulit decat şi-a făcut treaba în toamna electorală

 
CNA
CNA

Cum e posibil sa apara la un post TV, in ajunul alegerilor, intoxicari precum cea difuzata vineri de Romania TV, cum ca Soros ar fi pus la cale tragedia de la Colectiv?

Publicitate

O explicatie ari fi: CNA. Forul insarcinat sa curete spatiul audiovizual si sa previna astfel de derapaje, in special intr-o perioada electorala, mai mult a dormit decat a muncit pe parcursul anului si mai ales in lunile dinaintea alegerilor. HotNews.ro a calculat cat a muncit anul acesta Consiliul Audiovizualului si cat a "chiulit" prin sedinte anulate din lipsa de cvorum.

In campania audiovizuala pentru alegerile parlamentare, eliminand din calcul eventualele sedinte suplimentare pe care le-ar fi putut avea, CNA putea sa se intalneasca in total, doar martea si joia, de 9 ori. A facut-o doar de patru ori in ultima luna.

Ca sa poata avea loc o sedinta, trebuie sa existe un numar minim de membri CNA prezenti. Daca nu, sedinta se anuleaza. In ultima perioada, cei care iau parte de obicei la sedintele CNA au primit mai multe e-mailuri cu "in ziua X, din motive de cvorum, nu va fi sedinta de Consiliu", decat mesaje in care erau informati in legatura cu ordinea de zi a sedintei urmatoare.

Cum au reuşit să ajungă la astfel de absenţe? Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, unii membri şi-au „programat” concedii de odihnă în această perioadă. Spre exemplu, marţi, 6 decembrie, când trebuia să fie şedinţă însă n-a fost cvorum, trei membri aveau concediu de odifnă, iar un al patrulea era în medical.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu balan Nicu balan
    Si daca totusi cineva trage heblu in timpul sedintei si raman pe intuneric, sau tot cineva opreste serverul inchide usa si pleaca cu cheia prin oras.
  • geo geo
    Băi, voi v-ați dus acolo ca să vă luați concedii...ori ca să vă îmbolnăviți...de prea mult stres și muncă, probabil.

Trimite un comentariu

sus