Skip to main content

Fostul studio Sinteza zilei, platoul păcătoşilor. Un show păcătos se mută ca să se vadă HD

 
Fostul studio Sinteza zilei, platoul păcătoşilor. Un show păcătos se mută ca să se vadă HD

Fostul studio Sinteza zilei, platoul păcătoşilor. Trecerea la Antena HD vine şi cu schimbări de platouri.

Publicitate

Un show păcătos, care încă emite în format SD, se va vedea de la începutul anului viitor High Definition, dar dintr-un loc nou.

Pentru a se vedea HD, emisiunea lui Dan Capatos îşi mută studioul şi nu va mai emite de la Romexpo.

Cruduţa, Capatos, Bordea & Company se vor desfăşura, din ianuarie, în fostul platou din care emitea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea. Acelaşi loc – situat în fostul cinema Excelsior - este şi platou pentru emisiunea tabloidă de amiază a Antenei 1 - Acces Direct. Tot la Excelsior este amenajat şi studioul emisiunii matinale de la Antena 1 HD, Neaţa cu Răzvan şi Dani.

Mihai Gâdea şi Sinteza zilei şi-au mutat platoul odată cu trecerea la Antena 3 HD. Emisiunea de pe Antena 3 are studioul la Iride, în Pipera, în aceeaşi clădire amenajată pentru Observatorul HD şi pentru emisiunile HD ale canalului de ştiri din grupul Intact.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    si cu HD si fara HD, mocirla inca e!
  • an an
    Platoul acces direct este facut intr-un mid foarte intersant incat trecerea de la Acces la Sinteza se facea prin rotirea elementelor grafice care se afla pe niste bare de metal, vor inlocui probabil acele cartoane pe care scria Antena3 cu UN SHOW PACATOS si gata platoul cel nou, nu cred ca schimba mai mult de atat avabd in vedere investitiile facute pana acum cu trecerea la Hd care ia cam saracit
  • Mihail Mihail
    In fostul platou Sinteza Zilei se filmeaza acum Acces direct. In acelasi platou se va filma si Un Show Pacatos sa inteleg?
  • Arvinte Arvinte
    Cum sa transmiti asa o emisiune murdara in hd. De ce? Sa ni se arate ca gunoiul poate fi stralucitor? Trustul intact nu va realiza nicio crestere de audienta cu trecerea la HD. Pentru ca inainte de HD ar fi trebuit sa investeasca in continut de calitate. Publicul actual al trustului Intact este imun la hd. Nu este interesat de astfel de detalii. Nu le observa. Pacat de intentie si de bani. E si o vorba: chelului ii trebuie tichie de magaritar.
  • Dr. Dan Patru Dr. Dan Patru
    Mai exista emisiunea asta? Nici nu mai conteaza, mi-e rusine de foarte mult timp ca sunt roman. Nu meritam sa expiram. Aia care am investit ceva in noi ca sa invatam ceva suntem victime colaterale, doar sa se termine naiba odata
  • geo geo
    Deci A 1 HD este parțial HD...
  • Brutus Brutus
    Bă, sunteți de groază. Când publicați audiențele pe noiembrie?

Trimite un comentariu

sus