Skip to main content

FOTO. Revelionul la Antena 1, cu Dan Negru şi Chef de râs

 
FOTO. Revelionul la Antena 1, cu Dan Negru şi Chef de râs

Două programe speciale de anul nou, în grila Antenei 1: Chef de râs deschide seara, iar Revelionul Starurilor cu Dan Negru o continuă.

Publicitate

Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20.00, Vasile Muraru şi Valentina Fătu prezintă emisiunea „Chef de râs”, la Antena 1. Emisiunea o va avea în rol de „Crăciuniţă” pe Daniela Crudu.

Vasile Muraru: „Am pregătit o nouă ediţie îmbunătăţită şi foarte frumoasă a emisiunii “Chef de râs”, cu glume noi şi multă veselie, cu o interpretare nouă, modernă. Avem şi o Crăciuniţă specială, pe Daniela Crudu, care este invitată într-unul dintre scheciurile noastre. De asemenea, interpreţi cunoscuţi vor susţine momentele muzicale ale show-ului. Am realizat această ediţie “Chef de râs” special pentru telespectatorii Antenei 1 şi sperăm din tot sufletul să le placă. Acum, în prag de An Nou, le dorim tuturor Mulţi ani înainte! şi să fie şi de acum încolo alături de “Chef de râs” şi Antena 1.”

Tot pe 31 decembrie, de la 22.15, ia startul programul de Revelion al Antenei 1, prezentat pentru al 17-lea an consecutiv de Dan Negru.

Printre vedetele care urcă pe scenă se numără Cornelia şi Lupu Rednic, Viorica şi Ioniţă din Clejani, Pepe, Liviu Vârciu, Maria Cârneci, Horia Brenciu, Alex Velea, Alina Eremia, Lidia Buble, Şerban Copoţ, nea Mărin, Daniela Condurache, George, Dorian Popa, Ruby, Monica Davidescu, Diana Munteanu, Marius Florea Vizante, Eugen Cristea, Nicoleta Nucă, Nico, Radu Vâlcan, Cornel Borza, Amna.

Şi în acest an, emisiunea va avea momentele dedicate măştilor, în spatele cărora se ascund celebrităţi pe care artiştii din platou, împărţiţi în două tabere, a fetelor şi a băieţilor, vor trebui să le recunoască.

Davy Jones din “Piraţii din Caraibe”, Durotan din “Warcraft”, Pălărierul din “Alice în Ţara Minunilor”, Papi, regina trolilor, Popeye Marinarul, X Men şi o mască pe papainoage - Bunul Uriaş din “Marele Uriaş Prietenos” sunt o parte dintre cele 11 măşti care vor urca pe scena Revelionului Starurilor 2017 prezentat de Dan Negru.

Dan Negru: „În lumea civilizată a televiziunii, longevitatea e o normalitate. Pe noi ne miră. Pe mine nu cei 17 ani de Revelioane mă bucură, ci performanţa lor, aceea de a fi lider de audienţă, an după an.”

GALERIE FOTO Chef de Râs Revelion Antena 1 2017

GALERIE FOTO Revelionul Starurilor cu Dan Negru 2017

Citeşte şi:

PROGRAME REVELION la Pro TV: Filme şi ediţii speciale Ce spun românii şi Jocuri de celebritate

FOTO. Revelionul la Antena 1, cu Dan Negru şi Chef de râs

PROGRAME REVELION 2017 la Kanal D. Parodie după emisiunea Bravo, ai stil, în noaptea dintre ani

PROGRAME REVELION 2017 la TVR 1: Emisiune de divertisment cu Stela şi Arşinel

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oana Bianca Oana Bianca
    Alex Velea este
  • Oana Bianca Oana Bianca
    Alex Velea
  • mile mile
    poti sa juri ca nu o sa te uiti nici in reluare , sa inteleg ca te deranjeaza doar pt ca e la antena , daca era la post era bine , e de rau atunci , poti sa ne spui pe ce muzica te vei distra , poate clasica si sa te intreb daca ai hbo sau te uiti la reclame lungi doar pt ca nu ai , scoala trebuie sa se vada in exprimare
  • marian marian
    Mile am scoala mai multa decat ai tu orice om mai gresesteeu nu am urmarit antenuta niciodata si nu am de gand sa ma uit, , mai bine ma distrez unde sunt invitat , nu stau sa ma uit la televizor decat a doua zi la filmele de doi lei cum le zici tu la pro . in rest numai de bine iti doresc un an mai bun si sanatate sa poti sa mai scrii
  • mile mile
    a aparut marean, care plange de mila pro tv , care nu su a invatat gramatica dar are pretentii de la altii , mai intai la scoala , iti reamintesc ca si pro tv a manelizat imnul romaniei si nu ai spus nimic , vor canta cei mai in voga artisti din romania , mai putin urlatoarea loredana , sigur o sa te uiti si tu la antena
  • marian marian
    A reaparut suspectul deservit , manipulator , paznicul de la poarta antenistilor care asteapta o bucata de cozonac sa puie pe masa , de sarbatori , acealeasi mizeri ca in fiecare an , unde poporul antenistilor *** se uit la urlatoarea de negru, . milut poate castiga Romania tv ,
  • mile mile
    este maximum ce poate face o tv din romania, este bine ca avem otv ce investeste mult in continut, este de departe cel mai scump show din romania , bine ca se merge si pe masti, ca altfel ar fi doar muzica , cam plictiseala , ambele emisiuni au artistii cei mai iubiti din romania , bravo pt rating mare

Trimite un comentariu

sus