Skip to main content

GALERIE FOTO. Finala iUmor se joacă pe 11 decembrie. Cine sunt finaliştii. Emisiunea, filmată deja cu mai multe variante de câştigători

 
GALERIE FOTO. Finala iUmor se joacă pe 11 decembrie. Cine sunt finaliştii. Emisiunea, filmată deja cu mai multe variante de câştigători

Antena 1 difuzează pe 11 decembrie finala show-ului iUmor, cu nouă finalişti care luptă pentru marele premiu de 20.000 de euro.

Publicitate

Cei nouă finalişti, Adrian Lungu, Ana Maria Căliţa, Ionuţ Rusu, BonBon Bombay, Marius Covache, Mane Voicu, Maria Popovici, Andrei Voicu, George Ţintă au fost desemnaţi de telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicaţia emisiunii.

Doar cei care vor obţine trei LIKE-uri vor putea intra la votul final care aparţine telespectatorilor. Ca în primul sezon, emisiunea a fost deja înregistrată, dar voturile telespectatorilor vor putea fi exprimate live, în timpul emisiunii.

Echipa de producţie a filmat câte un final pentru fiecare concurent care a obţinut trei „Da” din partea juraţilor, însă doar cel care va obţine cel mai mare număr de voturi din partea publicului va fi desemnat marele câştigător.

Galerie foto finaliştii iUmor

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Se suprapune cu seara alegerilor când este de așteptat ca multă lume să urmărească, mai degrabă, posturile de știri.

Trimite un comentariu

sus