Skip to main content

S-a făcut ecranul negru. Antena 1, probleme cu emisia pe finalul NextStar. Programul lui Dan Negru, întrerupt înainte de final

 
Câştigătorul ediţiei speciale NextStar nu a mai apucat să fie anunţat pe post, dar a fost prezentat pe pagina de Facebook a emisiunii
Câştigătorul ediţiei speciale NextStar nu a mai apucat să fie anunţat pe post, dar a fost prezentat pe pagina de Facebook a emisiunii

Probleme cu emisia HD, joi seara, la Antena 1, chiar pe finalul emisiunii NextStar, care a avut o ediţie specială de 1 Decembrie.

Publicitate

Cu puţin timp înainte să fie anunţat marele câştigător, în jur de 23.30 ecranul s-a înnegrit, situaţie semnalată de un cititor paginademedia.ro.

Apoi, minute întregi pe post au fost difuzate promo-uri. Mai bine de 20 de minute. Pentru ca în final, în locul emisiunii, ce trebuia să se încheie la miezul nopţii, să intre o reluare X Factor.

Dacă pe post nu a mai apucat să fie anunţat câştigătorul, numele lui a apărut pe pagina de Facebook a emisiunii.

Problemele tehnice au atras şi criticile fanilor emisiunii, care au postat mesaje pe pagina de Facebook a NextStar.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Reguladeaur Reguladeaur
    Dacă nu ştiați ink vă spun eu: antenele nu au posibilitatea să transmită hd live prin dsng-uri! De ce? Nu au la bord decât aparatură sd. Tot ce urcă pe satelit este sd 16:9 sau un downconvert squeze convertit din hd in sd!
  • Allex Allex
    Cica emisie 4K =)))))))) , pana si aparatura de HD e second de la ORF de 8 ani .
  • Gabi Gabi
    Parca in fiecare seara in jurul acelei ore se intampla cate ceva voodoo.
    Sa mai mearga la biserica sau mai bine sa mai stea cateva luni in probe.
  • alex2 alex2
    @Unu: da, si o inghesuie pe tanti aia in latura extrema a cadrului unde e complet deformata de obiectivele ultrawide pe care le folosesc. Zici ca sora lui Quasimodo prezinta vremea.
    Sunt sigur ca astia toti sunt "academicienii" lu' Stoiceasca. Ei dau cateva mii de euro, tariful cursului, ca sa lucreze acolo langa "profesorii" Capatos, Dani, Badea etc. Cand se termina cursul raman pe gratis , cica fac practica. Rezultatul e catastrofal, insa se pare ca lu' aia mica a lu' Voiculescu ii place asa.
  • Adi Adi
    Asa se intampla cand vrei sa faci investitii de milioane cu doi lei ! Ei au vrut sa fie cei mai cei dar cand cu preturi de Romania. Nu merge.
  • mile mile
    mile hd, tu vorbesti care te uiti la las fierbinti
  • mile HD mile HD
    Cand ai telespectatori ca mile , la ce sa te astepti de la tehnicieni ?
  • crudu crudu
    preferinta Antenelor pentru culori stridente,neon,roz cat mai suprasaturate arata clar ca nu e o intamplare ca Daniela Crudu lucreaza acolo :)))
  • Unu Unu
    Si filmarile la noul Observator sint ciudate. Au ditamai studioul si taie picioarele prezentatoarei meteo ca sa vedem reflectoarele in tavan. E pe principiul romanesc ca merge si asa.stiu ca e greu,stiu ca oamenii se scolesc greu insa sint 10 ani de HD in Romania.nu e tehnologie noua. Iese Voiculescu mai repede din puscarie si astia nu filmeaza cum trebuie;) Nu mai zic de machiaj si detaliile din platou de la imbinari la flori de plstic
  • mile mile
    cred ca au castigat mai multi bani din publicitate aseara
  • Alinca777 Alinca777
    Daca va interesează :(informatii date la nr .Antenei Group la 0219434.

    Aseara nu s-au respectat parametrii de emisie si asa a cazut si Antena 1 si Antena 3 pe ambele formate.

    Pe 18 decembrie se va difuza primul film HD a Antenei 1 (Regatul de gheață )

    Si vreau sa stiu. ..Pagina de media...Daca Antena Group a depus o cere la CNA pentru emisia 4K in ianuarie 2018. (HD SATELIT a lansat informația) ..
  • alex2 alex2
    Aseara au fost probleme si pe A3 HD. Era ecranul plin de patratele de compresie si se bloca imaginea. A1 HD si Stars HD mergeau foarte bine la acel moment, la fel ca versiunile SD.
    In alta ordine de idei, nimeni de la A3 nu stie sa opereze cu noua tehnica. Camerele sunt pe supraexpunere si au culori aiurea, suprasaturate. Pielea fie e arsa fie e de un portocaliu ciudat. Camerele nu sunt setate la fel, unele au alta expunere decat celelalte.
  • iche iche
    dai unor prescolari tehnica avansata...normal ca nu stiu sa o foloseasca

Trimite un comentariu

sus