Skip to main content

SHARED NEWS. Cele mai distribuite ştiri din weekend: vaccinurile Cantacuzino şi intoxicarea România TV, sesizată de Paginademedia

 
SHARED NEWS. Cele mai distribuite ştiri din weekend: vaccinurile Cantacuzino şi intoxicarea România TV, sesizată de Paginademedia

Una caldă, alta rece. Cele mai distribuite ştiri din weekend.

Publicitate

1. Digi24.ro: Guvernul mută Institutul Cantacuzino înapoi la Ministerul Sănătăţii şi anunţă repornirea producţiei de vaccinuri.

2. Paginademedia.ro: Postul de ştiri România TV loveşte în Guvernul Cioloş, prin intoxicări pe post, în scop electoral.

Ştirea publicată pe platforma de ştiri Digi24.ro, cu titlul “Institutul Cantacuzino produce, din nou, vaccinuri”, prima în top, a adunat aproape 9.000 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

“Vom avea din noi vaccinuri produse în România. La Institutul Cantacuzino a început deja producţia primului lot experimental de vaccin antigripal, pe noile echipamente. Unitatea sanitară a trecut, recent, în subordinea Ministerului Sănătăţii.”

'Este un demers firesc pentru începerea procesului de revitalizare a producţiei tradiţionale de seruri şi vaccinuri. Multe vor trebui să se schimbe la Institutul Cantacuzino", a explicat ministrul Sănătăţii', Vlad Voiculescu, pe pagina sa de Facebook."

Materialul publicat pe site-ul Paginademedia.ro, cu titlul “Culmea intoxicării la România TV: „Soroş a pus la cale tragedia de la Colectiv”. Înregistrare cu un presupus hacker Anonymous”, a ocupat poziţia secundă, cu peste 6.500 de aprecieri şi distribuiri, potrivit monitorizării Facebrands PRO.

Din articol:

“Pe post a fost prezentat de mai multe ori o înregistare, în care apare o imagine cu o persoană ce poartă o mască cunoscută ca fiind folosită de hackerii Anonymous. Mesajul este citit în limba engleză de o voce robotică, ce spune, printre altele: ‘Ştim ce preţ plăteşte guvernul vostru pentru ca adevărul să nu fie niciodată aflat. (...) Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost ucişi. Noi ştim detalii privind întregul plan.

Noi ştim detalii cu privire la tranzacţiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi ştim de unde au venit banii şi pentru ce au fost foloşiţi. Am urmărit traseul acestora din organizaţii controlate de George Soros, care au finanţat de asemenea investitura lui Dacian Cioloş în funcţia de prim-ministru.’”

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe platformele Digi24.ro, Paginademedia.ro, HotNews.ro şi Adevărul.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Institutul Cantacuzino produce, din nou, vaccinuri”

- 8.929 like-uri & share-uri;

2. Paginademedia.ro, “Culmea intoxicării la România TV: „Soroş a pus la cale tragedia de la Colectiv”. Înregistrare cu un presupus hacker Anonymous”, de Iulia Bunea

- 6.555 like-uri & share-uri;

3. Hotnews.ro, “Ai terminat ce ai inceput dupa Colectiv?”, de Dan Tapalagă

- 5.957 like-uri & share-uri;

4. Adevarul.ro, “Teleormanul lui Dragnea, imperiul prăbuşit al României, versus Sălajul lui Cioloş, locul unde industria duduie. Ce spun statisticile despre cele două judeţe”

- 5.205 like-uri & share-uri;

5. Digi24.ro, “D. Cioloş, primul interviu acordat de un premier unui vlogger”

- 4.623 like-uri & share-uri;

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus