Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca: primul număr Alistmagazine, 50 de pagini de reclamă. Revista va apărea periodic

 

VIDEO. Primul număr Alistmagazine pe hârtie şi-a acoperit cheltuielile, a declarat Andreea Esca într-un interviu pentru Paginademedia.ro. Revista lansată astăzi va apărea periodic, deşi iniţial era gândită ca o apariţie specială de Crăciun.

Publicitate

"Sunt, dacă am numărat bine, 50 de pagini de publicitate", a spus Andreea Esca despre publicaţia pe care a lansat-o astăzi şi pe hârtie, după ce a pornit Alistmagazine.ro în această primăvară.

Revista şi-a acoperit cheltuielile, astfel încât va apărea periodic.

Andreea Esca, pentru Paginademedia.ro:

Am în plan numărul doi, care va fi la sfârşitul lui februarie. Revista va fi trimestrială, deşi la început mă gândeam că va fi aşa, doar un număr de Crăciun. Pentru că lumea a fost plăcut impresionată şi pentru că am reuşit să ne acoperim cheltuielile - pentru că şi asta e important - am zis că da, să o scoatem şi trimestrial.

Revista Alistmagazine se distribuie gratuit, în cafenele, restaurante, clinici, dar şi pe Aeoportul Otopeni. Tirajul: 10.000 de exemplare.

Alistmagazine va fi distribuită şi la concerte şi la târguri:

"Diseară, vor fi 300 de exemplare disponibile pentru cei care vin la concertul Deliei. Vom distribui şi la Târgurile pe care le organizăm şi la care vin mii de oameni. Primul dintre ele: Crazy Christmas, sâmbătă, la The Ark", a menţionat Andreea Esca.

VIDEO. Andreea Esca, despre proiectul Alistmagazine pe print

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus