Skip to main content

VIDEO. Cei cinci care au intrat în competiţia de comentatori Eurosport

 
VIDEO. Cei cinci care au intrat în competiţia de comentatori Eurosport

Un om de radio, un jurnalist, un student, un voice over şi un corporatist, în faza finală a competiţiei de comentatori de fotbal, lansată de Eurosport.

Publicitate

Fiecare şi-a pregătit momentul, un comentariu al aceleiaşi secvenţe dintr-un meci Manchester United - Manchester City (comentariile, AICI).

Peste 700 de persoane s-au înscris în concursul Eu, comentator, lansat de Eurosport.

Cei cinci finalişti au trecut printr-un training în jurnalism sportiv, dicţie şi tehnici de prezentare, alături de Melania Medeleanu (jurnalist şi prezentator TV), Costin Ştucan (jurnalist sportiv) şi Arnold Cobilanschi (directorul de producţie pentru biroul Eurosport din România).

Publicul poate vota participantul preferat până pe 18 decembrie. Comentariul care adună cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul competiţiei şi va fi anunţat pe 19 decembrie, în cadrul emisiunii Premier League Magazin pe site şi pe pagina de Facebook Eurosport România.

Lista finaliştilor:

Ionuţ Popa, Voice Over, 35 de ani

Tudor Stan, 26 de ani, Jurnalist

Marius Alexandru Stoica, 29 de ani, Jurnalist şi om de radio

Vladimir Pagu, 27 de ani, Customer Support

Alex Tenţu, 21 de ani, student

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Sper ca ăștia să nu o ia în freză ca cei care scriu moaka pentru GSP în cadru unui proiect care premiază, cu sume modice, la final de lună, pe cei mai prolifici trei ”scriitori”...

Trimite un comentariu

sus