Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Cabral viral: Române, îţi zdrenţuieşti drapelul. Un val de ură, asta ne şterge pe toţi.

 
BLOGOSFERĂ. Cabral viral: Române, îţi zdrenţuieşti drapelul. Un val de ură, asta ne şterge pe toţi.

“S-a împărţit România în două tabere. Idioţi contra idioţi. Proşti contra proşti. Români contra români”, spune Cabral, într-o opinie despre publicată pe blogul personal. Despre discursul radicalizat din societate, despre imposibilitatea de a dialoga, indiferent de opţiuni.

Publicitate

Cabral:

Un val de ură, asta ne şterge pe toţi acum.

Cei din stradă urlă, cei din casă urlă, cei de la TV urlă… ură.

S-a împărţit România în două tabere.

Până când nu găsiţi o metodă fără ură ca să vă susţineţi părerea… o să rămâneţi 19 milioane de suflete divizate, pline de ură. (...) Oameni care-şi sfâşie drapelul.

Materialul a adunat într-o zi aproape 2.500 de aprecieri şi distribuiri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

“Române, îţi zdrenţuieşti drapelul. Nu e cu semnul exclamării. E doar o observaţie.

De fiecare dată când spui ”Idioţii ăia au ieşit în stradă ca să dea o lovitură de stat!”… mai rupi o bucată din drapelul tău. De fiecare dată când urli ”Idioţii care se uită la antena aia!”… mai rupi o bucată din drapelul tău..”

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole de opinie publicate ieri în blogosferă, au intrat materiale de pe blogurile Cabral.ro, Petreanu.ro şi Blogurile Adevărul.

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite opinii publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Cabral.ro, “Drapelul zdrenţuit”

- 2.493 like-uri & share-uri;

"Probabil că dacă aş fi fost jumătate… altceva, nu român, probabil că n-aş fi dat o banană stricată pe ce vă faceţi singuri.

Dar pe dinăuntru sunt român. Şi mă doare, doare-al dracu’ să vă văd reduşi la două tabere pline de ură, cu spume la gură."

2. Petreanu.ro, “Sindicatele din penitenciare: “argumentele prezentate în favoarea graţierii sunt eronate”

- 637 like-uri & share-uri;

In legatura cu AFIRMATIILE PRESEDINTELUI CAMEREI DEPUTATILOR, DOMNUL LIVIU DRAGNEA, referitoare la proiectul ordonantei de urgenta privind gratierea unor pedepse cu inchisoarea, pentru corecta informare a publicului, facem urmatoarele precizari:

CONDITIILE DIN PENITENCIARE au fost criticate in mod constant in ultimii 27 de ani, dar pana la incarcerarea unor politicieni si oameni de afaceri importanti au fost ignorate de catre toate partidele politice si de catre toate guvernele, fara exceptii.

SUPRAAGLOMERAREA ca fenomen este in scadere, iar cifrele demonstreaza ca acest efect este unul consistent. In ultimii 10 ani numarul detinutilor a scazut de la aprox. 48.000 de detinuti la aprox. 27.000 de detinuti. Motiv pentru care apreciem ca, SUPRAAGLOMERAREA VA SCADEA IN MAXIM 4 ANI daca planurile existente vor fi finantate si implementate.

3. Simonatache.ro, “Să nu rataţi acest text în care un medic român îşi povesteşte o gardă!”

- 608 like-uri & share-uri;

“Sunt de (z)garda intr-un oras din Ardeal… Stiu, imi depasesc competentele profesionale, dar nu am ce sa fac. Sunt cu foamea in gat, nu am nici un venit, trebuie sa supravietuiesc. Singura varianta e sa fac garda pe toata medicina interna, nu doar pe specialitatea mea. Asa e in Romania: chiar daca esti specialist pe o anumita specialitate, din lipsa crunta de doctori, poti face garda pe mai multe specialitati. Nimanui nu-i pasa de competenta si de faptul ca mi-o depasesc. Trebuie acoperite garzile – majoritatea medicilor au plecat deja afara – si spitalele trebuie sa-si justifice existenta…

4. Blogurile Adevărul, “S-a prins PSD că lucrează pentru un nou mandat al lui Iohannis?”, de Ion. M. Ioniţă

- 513 like-uri & share-uri;

Preşedintele se afla în pierdere de viteză până când PSD, marele câştigător al alegerilor din 2016, a luat decizia de a interveni în domeniul graţierii şi al legislaţiei penale. Venirea lui Iohannis la şedinţa de guvern, ieşirea lui în stradă alături de protestatari şi anunţul prezidenţial privind declanşarea unui referendum pe tema luptei anticorupţie resetează scena politică.

5. Blogurile Adevărul, “Despre oameni mici, cu bani, şi oameni mari, fără”, de Gelu Duminică

- 506 like-uri & share-uri.

Dacă ceva o să lipsească la muncă, la cine crezi că o să se uite primul?”. Din cei 50 de ani de muncă, tatăl meu a petrecut 40 de ani în acelaşi loc. A început ca muncitor docher în port şi, în ciuda celor 7 clase ale sale, a ieşit la pensie ca responsabil încărcări - descărcări. Îi trecea prin mână toată marfa pe care România o trimitea la export prin portul de la Galaţi şi semnătura lui era precum pecetea lui Sfântu’ Petru.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    Greu sa faci diferenta intre o postare pe facebook si postari bloguri (cum e in cazul de fara). Da, greu tare...
  • Mihai Mihai
    https://www.facebook.com/godinamarian/posts/1899281550301933
    23 mii Tu,....., şi alţi 23 mii like
    5.527 distribuiri

    Halal să vă fie , digeaba plătiți pe ăia cu Facebrands !

Trimite un comentariu

sus