Skip to main content

Noul sezon „Bravo, ai stil” ia startul săptămâna viitoare. Câştigătoarea sezonului trecut, în echipă

 
Noul sezon „Bravo, ai stil” ia startul săptămâna viitoare. Câştigătoarea sezonului trecut, în echipă

„Bravo, ai stil”, nou sezon la Kanal D. Emisiunea va reveni din 23 ianuarie cu sezonul al doilea, după ce la finalul anului trecut s-a decis câştigătoarea primului sezon.

Publicitate

Emisiunea va fi la Kanal D de luni până vineri de la 16.30, iar galele eliminatorii vor fi de la ora 22.00, sâmbăta.

Noutatea emisiunii este că Silvia, câştigătoarea din primul sezon, a primit un loc în echipa emisiunii Bravo, ai stil. Ea va fi în culise şi „le va sfatui pe concurente în ceea ce priveşte ţinutele pe care le vor purta în fiecare ediţie a show-ului, le va ajuta cu sugestii si recomandari in ceea ce priveste aparitiile lor de-a lungul show-ului.”

Prezentatoarea va fi aceeaşi Ilinca Vandici, iar juratii sunt Iulia Albu, Maurice Munteanu şi Raluca Badulescu. Razvan Ciobanu îşi va păstra statutul de mediator între juraţi şi concurente.

În concurs intră 14 fete, din cele peste 4.000 inscrise la castingul pentru sezonul doi.

Câştigătoarea acestui sezon va pleca acasa cu suma de 100.000 de lei si i se va oferi o carieră în televiziune. O alta noutate survenita in acest sezon este data de faptul ca cea care se va clasa pe locul secund va fi premiata cu un autoturism.

Fanii isi vor putea sustine concurenta favorita, trimitand prin sms, la acelasi numar de sms, 1206, indicativul asociat fiecarei fete, asa cum va fi acesta comunicat in timpul emisiunii.

FOTO. Bravo, ai stil, sezonul al doilea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ade Ade
    Ce se întâmplă atunci cu Yaman?
  • lana lana
    Domnisoara Albu isi va plimba din nou umorile si rautatile gratuite prin emisiune, iar gravida prezentatoare Vandici va repeta la infinit 4-5 fraze. Restul echipei e chiar in regula, cu stil.Desigur, fiecare in functie de cultura, educatie, lecturi... Castigatoarea primului sezon, Silvia, are si stil si umor si cuvintele la ea.E o autentica nonconformista si sper sa nu fie spalata pe creier in trusturile media indoielnice din Romania.Inutil sa spun ca e zece clase peste infatuata Albu ca instinct al modei!
  • sgiu sgiu
    @Iuli Da,zici bine,dar de cand sa duminică seara roata norocului numai sambata la amiază da reluarea...si serialul poate fi dat si in timpul saptamanii,dimineata...
  • Stuttman Stuttman
    Asta nu se poate cataloga drept emisiune.Un produs pentru c*** (K)*** D și ***.
  • Iuli Iuli
    @sgiu, crezi cs renunta turcii la un serial pentru o reluare ? O vor baga dimineata reluarea, sau duminica dupa Yaman.
  • sgiu sgiu
    @Iuli o perioadă sâmbătă,din 29 reîncepe Roata Norocului,si de obicei reluarea e sambata la 13.30/13.45/14.00
  • Iuli Iuli
    @Yaman, serialul "Yaman" o sa fie sambata si duminica de la 13:30
  • alex2 alex2
    Intrebarea cea mare este ce fel de relatii are domnisoara Albu la Kanal de iar o sa chinuie publicul timp de 3-4 luni la o emisiune despre "casnice" care colectioneaza pantofi si genti.
  • Yaman Yaman
    Iar dispare Yaman un an sau doi ....

Trimite un comentariu

sus