Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Realitatea TV - Justiţia primeşte lovitura de graţie: Adio Arme!

 
BURTIERĂ LA MINUT. Realitatea TV - Justiţia primeşte lovitura de graţie: Adio Arme!

Ce burtiere au pus posturile de ştiri, după ce Guvernul a aprobat, în această seară, Ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codului penal.

Publicitate

Cel mai vehement post a fost Realitatea TV: “Nu au ţinut cont de 100.000 de oameni care au ieşit în stradă”, a titrat Realitatea TV.

Alte burtiere de la Realitatea TV:

  • Justiţia primeşte lovitura de graţie: Adio, arme!
  • Ministrul Justiţiei, Tupeu de borfaş în faţa jurnaliştilor (după ce a afirmat că “oportunitatea o stabilim noi”)

La un moment dat, Rareş Bogdan a avut o ieşire furibundă: Nu o vreau pe Raluca Turcan. Scoateţi-o de pe ecran. “Nu vreau niciun lider al dreptei în direct. E vina lor!”, a izbucnit furibund Rareş Bogdan. “Să meargă la lada de gunoi al istoriei”. La gunoi!

Codul Penal modificat prin OUG, a titrat Digi 24. Postul de ştiri i-a avut în direct, prin telefon, pe jurnalistul Liviu Avram (de la Adevărul) şi pe Cristi Pantazi (redactor-şef Hotnews), care au amendat dur decizia luată de Guvern. “Este un atentat la statul de drept”, a spus Cristi Pantazi. “Nu am văzut aşa ceva din perioada mineriadelor. Este cel mai grav lucru observat în cariera mea de jurnalist a adăugat el”. În direct a intrat pe Digi 24 şi vicepreşedintele PSD Doina Pană, care a aprobat demersur Guvernului.

La România TV se vorbea de “Disperarea lui Iohannis” şi despre cum “Se fabrică dosare”, în timp ce Antena 3 anunţa “Un interviu emoţionant din penitenciar”.

După ora 23.00, subiectul a fost tratat la emisiunea Corinei Drăgotescu.

Prima întrebare pusă invitaţilor de Corina Drăgotescu, după ce jurnalista care a relatat de la Guvern a punctat că “nu vor scăpa violatorii şi criminalii”:

Corina Drăgotescu: Cum vi se pare decizia Guvernul? Până la urmă e un act democratic, nu?

Guvernul legitim impus de popor blochează sistemul iohannist, a titrat pe burtieră România TV. Corina Drăgotescu insistă pe normalitatea acţiunii Guvernului din această seară şi că era în programul de guvernare al PSD.

Mitingul ad-hoc din Piaţa Victoriei este dramatizat la România TV: "Toate intrările în Guvern sunt blocate", "Măsuri de urgenţă pentru evacuarea miniştrilor din clădirea Guvernului".

Tehnocraţii au ieşit în stradă, a pus pe burtieră Antena 3, la ora 23.00, peste imaginile cu protestele ad-hoc din această seară, din Piaţa Victoriei. "Sunt incitări la violenţă", se aude în studio.

Mihai Gâdea spune că se încearcă forţarea şi intrarea în Guvern, prin strada Paris. Mugur Ciuvică nuanţează: "majoritatea sun paşnici, sunt doar câţiva violenţi care încearcă să intre în direct". De la faţa locului, corespondentul lămureşte situaţia: "sunt câţiva şi sunt paşnici".

Invitaţii din studio îi ironizează pe Lucian Mândruţă (care apare în imaginile din Piaţă). "S-a făcut o simplă modificare", s-a auzit în studio în legătură cu acţiunea guvernului.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus