Skip to main content

Membru CNA către Costi Mocanu (Pro TV): „Când o să vedem sport la rubrica sport de la Pro TV şi la Sport.ro şi mai puţin cancan?”

 
Membru CNA către Costi Mocanu (Pro TV): „Când o să vedem sport la rubrica sport de la Pro TV şi la Sport.ro şi mai puţin cancan?”

„Când o să vedem sport la rubrica sport de la Pro TV şi la Sport.ro şi mai puţin cancan?”, l-a întrebat Monica Gubernat, membru CNA, pe Costi Mocanu, Director of Diversification and Business Strategy la Pro TV.

Publicitate

Mocanu a fost astăzi în faţa membrilor CNA pentru a prezenta proiectul de relansare Sport.ro, cu mai multe seriale în grilă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

După întrebarea membrului CNA a venit şi răspunsul lui Costi Mocanu:

„Vedeti in fiecare seara daca va uitati la Pro TV. In fiecare seara, la Pro TV puteti vedea ce se mai intampla in raliul Dakar, care nu are nicio legatura cu cancanul. A ramas acest brabnd si care, da, a aparut in urma unei constructii care a favorizat aparitia lui. A ramas, inseamna ca e foarte puternic dar va invit sa regasiti programele de sport.

Este o discutie mai lunga aceasta, referitor la tema numita sport. Si eu va pot intreba pe dumneavoastra de ce colegii din aparatul bugetar a acestei ţări continua sa finanţeze cluburi profesioniste.”

Monica Gubernat:

„Tocmai, că sunt probleme, au continuat să finanţeze şi sunt la DNA.”

Costi Mocanu:

„Nu,nu, stati linistita. E un club prin Bucuresti care cheltuieste foarte mult. Cred ca ar fi mai sanatos sa cheltuiasca pe niste baze sa alerge copiii pe acolo.”

Monica Gubernat:

„Vedeti ca avem aceeasi idee, mai mult sport si mai putin cancan?”

Costi Mocanu:

“Aveti Dakar diseara.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Pai daca este un *** infatuat stapan acolo,ce stiri vreti?
    Nu este capabil ...
  • John John
    Bravo, nota 10 pt dna Gubernat. Ce fac cei de la ProTV NU SUNT STIRI SPORTIVE!!!!
    D-le Mocanu chiar nu va simtiti jenat?
  • Constantin Grigoras Constantin Grigoras
    Felcitari doamnei,in sfarsit se sesiseaza cineva in legatura cu bataia lor de joc referitor la stirile sportive.Si cand se termina competitia din Dakar reveniti la pitipoance ?Sunteti praf,lasati-va de meserie cat nu e prea tarziu.
  • Cornel Cornel
    Mocanu, un idiot.
    PS: avem Dakar, dar preferam sa-l vedem pe Eurosport. Ei respecta atat sportul cat si telespectatorii.
  • Ady Ady
    La petrecerea de relansare va servi MitOCANU,imbracat in bluza de trening si pantaloni cu vipusca,ciolan de somon cu mujdei si caviar pe pat de costita afumata,stropite din belsug cu carcalete din Cointreau si zeama de calorifer.
  • Ionel Ionel
    Doar ce am trimis acum 3 saptamani un mail pe adresa redactiei Protv in legatura cu asa zisele comentarii sportive ale d.lui Mocanu, si iata ca deja exista si o sesizare oficiala tot pe teme sportive...
    Din pacate, draga redactie Protv, ati reusit sa cadeti in derizoriu adoptand stiri "senzationale, socante, maxime, etc.", limbaj care va duce in subsolul palierului de stiri sportive din Romania! Spuneti ca ne dati Dakar?? Serios??? Dar pe cata lume intereseaza ?
    Domnilor, domnilor, treziti-va, si ganditi-va ca nu mai sunteti televiziune must-carry!!!
    Incercati sa schimbati ceva legat de intreg programul PROTV,intrucat in ultimele 18-24 luni ati cazut dramatic ca nivel ! Faceti ceva!
  • geo geo
    Echipa de la Sport Pro TV cred că este foarte ”subțire”...cred că au 2-3 reporteri și tot atâția cameramani iar știrile lor sportive sunt tabloidizate, în cea mai mare parte...și avem parte de tot felul de clipulețe de tot felul cu destule cascadorii cu tentă sportivă.
  • gigi gigi
    De ceva timp la stirile sportive de la Pro TV sunt difuzate clipuri "funny", preluate de pe YouTube, cu animalute simpatice, lol cats, cute dogs s.a. Cam asta e nivelul la care ajuns televiunea privata. rEvolutie, frate!
  • Lutu Lutu
    Au câștigat transmisia meciurilor din champios league și dau câte un meci banal preluat de nu știu unde și cu un comentariu de rahat iar noi plătim că proștii. Nu ieși la pensie Mocanu???Că ești depășit de situație!!!
  • Adi Adi
    Un ,,domn,,! Un ,,caracter,, deosebit! Probabil ca in mintea lui zice: ,,mama ce i-am tras-o!,, Mitocanu asta nu a fost ceva sef pe la pro? Nu e unul dintre aia care ne-au exasperat in vara cu comentariile stupide de la Euro? Ala e?
  • alex alex
    ce raspuns *** a dat. precum stirile din sport.
  • Roth Robert Roth Robert
    Nimanui nu i pasa de dakar, sunt echipe de footbal american in romania este un campionat national, este volei, este handbal, caiac canoe este, un campionat de crossfit, sunt o gramada de chestii in romania despre sport, si nu numai in bucuresti, este echipa de fotbal american in resita in baia mare, in tg mures, is o gramada de chestii pe care nimeni nu le ia in considerare, numai pe fotbalisti, stiti ca in timisoara la un meci de football american sunt mai multi suporteri in tribune decat la un meci de liga 1 la poli (fosta ac recas) pe dan paltinisanu? Stiti ca la rugby sunt la fiecare meci mai multi suporteri? Nimanui nu i mai pasa de fotbal. Dar ei inca manca bani de se sparg. Celelalte sporturi sunt uitate si marginalizate dar au mai multi suporteri.
  • Carlo Carlo
    Dl Mosu a ramas un capcaun marlan. El cu stirile lui obosite au distrus sportul de la noi.
  • james james
    Bravo, nota 10 pt dna Gubernat. Nu stiu cine se uita la asa zisele stiri sportive ale PRO TV. E jenant sa te uiti la asa ceva. Nu ca Antena 1 ar fi mai buna

Trimite un comentariu

sus