Skip to main content

Site-ul Port.ro s-a închis oficial

 
Site-ul Port.ro s-a închis oficial

Shut down din 11 ianuarie. „Dragi vizitatori, Va informam ca acest site a fost inchis incepand cu data de 11 Ianuarie 2017. Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si ne-ati fost loiali!”, este mesajul de final al port.ro.

Publicitate

Ghidul online, aflat de 20 de ani pe piaţa din România, s-a închis oficial începând din 11 ianuarie.

Compania care deţine port.ro - Port Data – a decis să renunţe la toate site-urile de pe pieţele unde au birouri, mai puţin cel din Hungaria. România, Serbia, Croaţia şi Cehia îşi închid, de asemenea, site-urile de recomandări. Se închid port.ro, port.rs, port.sk, port.cz, port.hr, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Site-ul Port.ro s-a închis, însă compania rămâne furnizor de conţinut pe zona de programe TV şi cinema, adică business-ul de Date şi EPG – Electronic Programming Guide, unde marile companii de cablu sunt clienţi.

Mesajul care apare pe pagina Port.ro:

Ce înseamnă EPG?

Port furnizează pogramul TV şi descrierea emisiunilor/filmelor pentru operatorii de cablu: pe serviciile digitale, descrierea programelor TV este afişată pe ecran.

Marii operatori de cablu sunt clienţi: RCS (în România şi în Ungaria), Liberty Global - UPC (pe pieţele din regiune), Telekom.

Compania oferă informaţii despre program TV complet şi prgrame cinema şi pentru alte business-uri, site-uri sau publicaţii (LG şi Samsung au aplicaţii pentru Smart TV pentru care folosesc datele Port Network).

De altfel, business-ul principal al companiei este cel de furnizare de date. Pe această linie, Port Network acoperă România, Cehia, Ungaria, Slovacia, România, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Croaţia, Slovenia, Bosnia, Bulgaria, Albania, Estonia, Letonia şi Lituania.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Muncitorul Muncitorul
    Era un site de calitate dupa parerea mea, chiar nu au fost in stare sa il monetizeze ?
  • Tudor Tudor
    Am migrat pe cinemagia. Acolo am bagat la favorite ce posturi urmaresc si intru direct pe ele, nu mai caut in toata lista. Pe port.ro imi pacea ca erau grupate pe teme.
  • Oli Oli
    Nu stiam de ce nu-mi mai merge aplicatia. Pacat, era foarte util....nu inteleg de ce l-au inchis :( !
  • Maria Maria
    Mai are vreun site cu programe tv optiunea de a trimite remindere pe mail cand e la tv un film care ne intereseaza, cum avea port.ro?
  • NBNHHJU NBNHHJU
    Hungaria =))))) Bravo!!!
  • Lori Lori
    Încearcă :program24.ro
  • George George
    Jurnalisti de 2 bani se scrie Ungaria nu Hungaria, ***.
  • bog bog
    Depinde de fiecare, si mie imi place cinemagia.ro mai mult, pot sa vad pareri despre un film daca e bun si trailere in romana
  • Iubire Iubire
    Cinemagia o prostie, nu are nici-o logică. Ce spune și ce este, foarte diferit. Cel mai sigur este sa intri pe site-ul la ce post vrei sa afli.
  • Cineva Cineva
    Nu, cinemagia.ro nu este mai bun. Nu are functie de cautare.
  • Cosmin Cosmin
    Incearca cinemagia.ro
    E mai bun.
  • Ioana Munteanu Ioana Munteanu
    De ce s-a închis acest site foarte util şi cum mai putem afla programul tv amănunţit?

Trimite un comentariu

sus