Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta publică stenograme din scandalul de dopaj de la Federaţia de kaiac-canoe: „Cum au vrut să îngroape dopajul!”

 
PRESA DE AZI. Gazeta publică stenograme din scandalul de dopaj de la Federaţia de kaiac-canoe: „Cum au vrut să îngroape dopajul!”

Încercare de muşamalizare în scandalul de dopaj de la Federaţia Română de kaiac-canoe. Gazeta Sporturilor publică azi stenograme din convorbirea dintre Ion Bârlădeanu, şeful Federaţiei Române de Kaiac-canoe şi Liviu Dumitrescu, unul dintre sportivii prinşi dopaţi înainte de debutul Jocurilor Olimpice de la Rio 2016.

Publicitate
  • Gazeta Sporturilor titrează azi: “Cum au vrut să îngroape dopajul!”

“Gazeta a obţinut înregistrarea convorbirii dintre preşedintele federaţiei de kaiac-canoe şi Liviu Dumitrescu, unul din sportivii depistaţi pozitiv înainte de JO.”

Din pasajele publicate de GSP în ediţia de azi reiese cum şeful Federaţiei încearcă muşamalizarea cazului de dopaj în care a fost implicat tot lotul de kaiac-canoe al României.

Două dintre pasajele punctate în prima pagină de GSP, din planul lui Ion Bârlădeanu de a muşamaliza cazul:

“- Eram trei persoane. Eu, dânsa şi încă o persoană foarte importantă. Şi a zis: ‘Nici la antrenori să nu spuneţi. la nimeni, la nimeni! Căutăm să închidem, să vedem ce şi cum.’ Clar! Şi a ieşit c*** ăsta acum.”

“- Problema e să găsim varianta cea mai scurtă şi de rezolvat, să puteţi să ajungeţi la Olimpiadă.”

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Weekend Adevărul: “Mari familii boiereşti”

“Un nou serial marca ‘Weekend Adevărul’ aduce în atenţia cititorilor istoria unor mari familii boiereşti ale căror reprezentanţi au influenţat destinul României. Pe parcursul celor 16 episoade vom descoperi genealogii şi istorii inedite, intrigi politice şi poveşti de budoar, un veritabil tablou al vieţii duse de aristocraţia românească.”

Evenimentul zilei: “Drumul unei secretare de şcoală generală de provincie spre fotoliul de Ministru de Interne”

“De la vecinii de bloc ai actualei ministru al Internelor, Carmen Gabriela Dan, am aflat că a fost o ‘fată bună, care a intrat la un serviciu bun la Alexandria, după ce a terminat facultatea’, una de fapt neacreditată de Ministerul Educaţiei la acel moment, iar liderul CPUN din anii ‘90 ne-a spus că doamna Carmen a devenit secretară la doar 20 de ani, probabil pentru ‘merite’ în Revoluţia din 1989, de la Videle.”

România liberă weekend plus: “Zodiile lui 2017. Tendinţe în geopolitică, mediu, ştiinţă şi tehnologie”

“Cititorii RL Weekend Plus au alte zone de interese, deci de speranţe şi temeri pentru anul care abia a început. Vă prezentăm aşteptări şi previziuni din patru domenii la fel de diferite ca şi publicul nostru.”

Libertatea: “Guvernul deschide baierele bugetului”

“Eliminarea impozitelor pe pensiile sub 2.000 de lei înseamnă câte 48 de lei în plus pentru cei îndreptăţiţi, respectiv un efort bugetar de 62 de milioane de lei lunar”, scrie Libertatea.

Click: “‘Mădălina Manole a venit la noi de sărbători’”

“Se întâmplă fenomene paranormale în casa familiei Manole. Părinţii Mădălinei spun că fantoma fiicei lor îi bântuie. O astfel de ‘vizită’ tulburătoare a avut loc chiar în a doua noapte de Crăciun”, conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus