Skip to main content

PRESA DE AZI. Iohannis şi noul Guvern, Pădurea Baciu şi un ministru colecţionar de diplome, deschiderile de azi

 
PRESA DE AZI. Iohannis şi noul Guvern, Pădurea Baciu şi un ministru colecţionar de diplome, deschiderile de azi

Subiectele din presa de azi. Iohannis îi “recomandă” lui Dragnea să îi înveţe pe miniştrii noului Guvern programul de guvernare gândit de PSD, în Evenimentul zilei. Şapte titluri şi diplome academice în şase ani pentru noul ministru al Justiţiei, în România liberă. Documentarul despre pădurea Hoia-Baciu, despre care se crede că ar fi bântuită, în Adevărul.

Publicitate
  • Evenimentul zilei: “Iohannis l-a făcut KO pe Dragnea în faţa miniştrilor”

Preşedintele Iohannis i-a recomandat lui Liviu Dragnea, ieri, după ceremonia de învestire a noului cabinet Sorin Grindeanu, să “îi înveţe” şi pe miniştrii noului Guvern programul de guvernare.

“‘Domnule preşedinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei!’”, ia spus Iohannis lui Dragnea ieri, potrivit Evenimentul zilei.

  • România liberă: “Ministrul Justiţiei, colecţionar de diplome”

RL scrie azi despre titlurile şi diplomele academice obţinute de noul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, în şase ani.

Potrivit ziarului controlat de familia Adamescu, “Florin Iordache şi-a desăvârşit pregătirea educaţională după vârsta de 40 de ani, în timpul primelor sale două mandate de deputat. A obţinut şapte titluri şi diplome academice. CV-ul lui Florin Iordache: trei cursuri postuniversitare, două masterate şi un doctorat dubios la Chişinău.”

  • Adevărul: “Exorcizarea unei faimoase păduri bântuite: Hoia-Baciu”

Cotidianul deschide ediţia de azi cu prezentarea documentarului despre presupusa pădure bântuită de la marginea Clujului, Hoia-Baciu, lansat în decembrie la Cluj-Napoca.

“Un film documentar lansat la mijlocul lunii decembrie la Cluj-Napoca este primul care încearcă să găsească explicaţii ştiinţifice pentru fenomenele care, într-un top publicat de BBC, i-au conferit pădurii Hoia-Baciu titlul de ‘cea mai bântuită pădure din lume’”, scrie Adevărul în ărima pagină de azi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi.

Gazeta Sporturilor: “Reţeaua dopaţilor. Povestea celui mai mare caz de doping din istoria sportului românesc”

GSP readuce în atenţia publică scandalul de dopaj care a vizat întreg lotul de kaiac-canoe care trebuia să participe la JO de la Rio din vara anului trecut.

“Gazeta reface istoria excluderii lotului de kaiac-canoe de la olimpiada de la Rio 2016. Declaraţiile celor implicaţi se bat de multe ori cap în cap, dar vorbesc despre culisele murdare ale unui sport scăpat de sub control de federaţie.”

Libertatea: “Mamă norocoasă, iubită ghinionistă”

“Valentina Pelinel vorbeşte deschis despre viaţa ei fără Cristi Borcea. Micuţul Milan este un copil foarte cuminte, ea nu mai trebuie să-şi ascundă sentimentele, doar prezenţa fizică a lui Cristi îi lipseşte Valentinei.”

Click: “Esca şi-a adus cuscrii la munte de Sărbători”

“Amorul dintre Alexia Eram, fiica de 16 ani a Andreei Esca, şi mario Fresh, cântăreţul ‘adoptat’ de Alex Velea, este treabă serioasă. Dovadă stă faptul că tinerii şi-au reunit familiile de Sărbători.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dr. Dan Patru Dr. Dan Patru
    Se pare ca ziarele nu au bani ca sa angajeze postaci :)). Puii mei, si eu imi permit sa dau la 3-4 insi cate 800 de lei pe luna ca sa ma laude pe mine si sa critice concurenta. Se pare ca ziarele chiar traiesc o drama. Si o merita.

Trimite un comentariu

sus