Skip to main content

Când se va lansa Sport.ro, în varianta cu seriale clasice

 
Când se va lansa Sport.ro, în varianta cu seriale clasice

Sport.ro se pregăteşte pentru o nouă grilă de programe, în care o treime din zi va fi ocupată cu seriale. Reprezentanţii Pro TV au declarat pentru Paginademedia.ro, că postul va intra cu noua grilă de la începutul lunii februarie.

Publicitate

„Canalul Sport.ro, inca de la inceputurile sale sub acest brand a avut sloganul “noul sport national”, noi adaugam “noul sport national al romanilor este privitul la televizor”, a spus Costi Mocanu în faţa membrilor CNA, la şedinţa de marţi, 10 ianuarie, când forul a aprobat transformarea Sport.ro, din televiziune tematică de sport, în post tematic pentru bărabţi (pe larg, AICI).

Sport.ro va conitnua în acest an cu meciuri din Champions League şi Europa Legue (opţiunea free-to-air), cel puţin până în 2018, şi Cupa României. În prima parte a zilei, Sport.ro va avea în continuare Ştiri şi Ora exactă în sport, potrivit grilei pe care reprezentanţii postului au depus-o la CNA.

Însă, televiziunea va avea şi o componentă importantă de seriale, programate începând cu ora 16.00, în timpul săptămânii şi de la 15.00 în weekend.

Serialele vor continua până aproape de miezul nopţii, în sedile în care nu sunt programate evenimente sportive.

Sport.ro va difuza titluri clasice precum MASH, Seinfeld, Familia Bundy, Prison Break, Doi bărbaţi şi jumătate, Southern Justice, Cititorii de oase, Spion pe cont propriu sau Nikita. Nu vor lipsi nici titluri româneşti, produse de Pro TV în trecut: Vine poliţia, Băieţi Buni sau La Bloc.

Intrebat daca postul isi va schimba si numele odata cu modificarile propuse, Costi Mocanu a declarat:
"Nu schimbam numele canalului pentru ca ne propunem sa continuam sa oferim, sa aducem tipuri noi de sport.

GALERIE FOTO. Strategia noului Sport.ro, în imagini:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Teo Teo
    Mai bine transmiteau wrestling raw și smackdown.Fanii genului regretă că sa-au scos din grila de programe.Aduceti-le înapoi și audienta va fi pe măsură .Multa bafta in continuare!
  • te uiti si cistigi te uiti si cistigi
    inainte de a sucomba si GSP TV descoperise piatra filosofala a "canalului de barbati".
    Deci le mai dau maxim pina la final 2018 - asta daca pin atunci nu se vinde tot trustul... da nu vad cui
  • Cristi Cristi
    @geo Au avut deja o emisiune de genul acesta - "Goluri și Goale", în perioada 2009-2012. Tot în aceeași perioadă difuzau și "Sexy Sport Clips", o colecție de clipuri în care femeile practicau diverse sporturi dezbrăcate (șah, golf, biliard, echitație, înot etc).
  • geo geo
    Știri la miezul nopții cu femei despuiate oare nu au...că astea ar aduce audiență garantată.
  • Cristian Cristian
    Măi copii, are sau nu are audiență „Singur acasă” transmis o dată pe an?

    La fel e și cu „Friends”, „Seinfeld”, „Married with children” sau „MASH”, ai o poziție privilegiată în grila de programe a mai multor operatori, imosibil să nu ai o audiență decentă difuzând așa ceva, mai ales că nici concurența nu investește în prea multe programe noi.

    „Singur acasă” are audiență pentru că nu are concurență (și pentru că unii oameni au TV-urile blocate pe canalele PRO).
  • Alex Alex
    I-au ajuns blestemele celor care ii injurau cand Becali era live de dimineata pana seara...

    Penibili, in orice caz! In weekend-uri, in loc de filme si seriale la ora pranzului, mai bine dadeau campionatele romanesti de raliuri, viteza in coasta, SBK, motociclism viteza. FRM si FRAS ar fi dat imediat drepturile pe orice suma, plus ca le-ar fi facut un mare bine pilotilor la care ar fi venit si mai multi sponsori, fiind intr-o competitie televizata. Dar unde nu este cap...
  • Gicu Gicu
    @dan: un post Gramatica TV ar fi util;) CNA ul da licente de emisie tuturor, problema e ca nu-i mai urmareste dupa aia si apar derapaje. Dar atata vreme cat e cerere pentru ProstiaTV, de ce sa nu apara:)Ar da lovitura
  • dan dan
    problema este ca cna ul tine un asa post tv care numai de sport numai e...nu acorda celorlalti dreptul de a si face o tv..nu se acorda licente unii se chinuie de ani buni pt a intra in piata gen tele 7 si atomic care nu exista din cauza cna nu ca ar fi niste canale care faceau ceva dar totusi sa ti un post care abia mai rezista si pt ca e parte a pro tv sa l ti cu orice pret ..cu o asa grila de prog care nici de filme nu e si nici de sport...niste seriale care au fost difuzate si care sunt sau au fost pe celelalte posturi al grupului pro..asta ce inseamna?
  • alex2 alex2
    Costi Mocanu , un director cu experienta de prompterist.
  • laszlo laszlo
    Serialul La Bloc este mega difuzat de ani buni la Pro Cinema, cred ca e cazu sa fie scos din grila de programe al postului si sa fie difuzate doar filme. Imi place schimbarea propusa pentru *** oricum numai sport nu mai vedeai.
  • ohm ohm
    un fel de "sa mai salvam ceva'' dintr-un post care a pierdut cam orice competitie sportiva. un hibrid, un canal sport, numit sport. ro, care difuzeaza seriale. ridicol ! procinema la ce mai exista ?

Trimite un comentariu

sus