Skip to main content

CNA a prelungit licenţa RFI din Bucuresti

 
RFI
RFI

Consiliul National al Audiovizualului a prelungit licenta pentru Bucuresti a postului de radio RFI.

Publicitate

Solicitarea de prelungire a licentei a fost votata in unanimitate de cei opt membri prezenti in acel moment la sedinta CNA: Florin Gabrea, Valentin Jucan, Orsolya Eva Borsos, Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu si Rasvan Popescu. Ulterior, a venit la şedinţă şi preşedintele forului, Laura Georgescu.

RFI a avut trei reprezentanti la CNA, Cornel Ion - director al filialei RFI Romania, Mariana Dumitrache - director adjunct si Ovidiu Nahoi - redactor-sef.

Monica Gubernat a tinut sa afle de la reprezentantii postului cum au reusit sa mentina un echilibru ale opiniilor in contextul protestelor din ultima perioada si a atacurilor asupra Justiei.

Monica Gubernat: Cum ati reusit sa realizati echilibrul punctelor de vedere ale ultimelor evenimente?

Ovidiu Nahoi, redactor-sef:

"Abordand o gama larga de opinii si apeland la experti. Am avut pareri pro si contra, chiar se poate verifica pe site. Acolo veti putea gasi bilete din toate partile politice, membri ai Guvernului, ai opozitiei.

Facem apel la experti care vin cu propriile interpetari. De aceea am vrut sa avem o plaja cat mai larga, tocmai pentru a asigura o informare din toate partile. De asemenea, am dat o mare importanta revistei presei internationale."

RFI este un post al Radio France International, care detine in Romania sapte licente: una prin satelit si sase licente de transmisie locale.

Postul este retransmis in Romania de aproximativ 50 de posturi de radio, potrivit reprezentantilor RFI.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kolo kolo
    Cam penibil Nahoi asta
  • qwerty qwerty
    despre frecventa 106,2 din Bucuresti nu se mai stie nimic? a castigat Intact frecventa din 2015 pentru radio 3.

Trimite un comentariu

sus