Skip to main content

CNA cere difuzarea unui drept la replică pe Realitatea TV: Nu s-au discutat subiecte privind neplata amenzilor şi nici despre „suspendarea” sau închiderea postului

 
CNA cere difuzarea unui drept la replică pe Realitatea TV: Nu s-au discutat subiecte privind neplata amenzilor şi nici despre „suspendarea” sau închiderea postului

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis astăzi să ceară un drept la replică după acuzaţiile aduse miercuri seara de Rareş Bogdan la Realitatea TV, că forul audiovizual ar intenţiona să „suspende” emisia postului.

Publicitate

Membrii CNA, întruniţi în şedinţa de astăzi, au decis să trimită un drept la replică Realitatea TV, dar şi să analizeze emisiunea de miercuri seara, la propunerea Monicăi Gubernat.

În cadrul ediţiei Jocuri de putere din 15 februarie, Rareş Bogdan a afirmat că membrii CNA au avut o întâlnire informală cu reprezentanţi ai televiziunilor de ştiri, în care s-a vorbit despre suspendarea licenţei postului (detalii, AICI).

Comunicatul integral al CNA, în continuare:

Având în vedere afirmaţiile făcute de realizatorul Rareş Bogdan la începutul emisiunii „Jocuri de putere”, din data de 15.02.2017, cu privire la o posibilă „suspendare” a emisiei postului Realitatea TV,

Consiliul Naţional al Audiovizualului face următoarele precizări:

La întâlnirea informală ce a avut loc la sediul CNA între membrii Consiliului şi reprezentanţii radiodifuzorilor nu s-au discutat subiecte privind neplata amenzilor şi nici despre „suspendarea” sau închiderea postului Realitatea TV.

Menţionăm că din partea postului Realitatea TV nu a participat niciun reprezentant la această întâlnire informală, deşi au primit invitaţie şi au fost contactaţi telefonic, la fel ca şi ceilalţi reprezentanţi ai posturilor de ştiri Antena 3, B1 TV, Digi 24 şi România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • e e
    Mihaita stop; ia cu paine sa nu ti se aplece.
  • mihaitza mihaitza
    Niste mincinosi,toate elementele arata o ofensiva a autoritatilor aservite politic impotriva protestatarilor si a acelora care,in opinialor,autoritatilor,i-au sprijinit direct sau indirect! In loc sa sanctioneze intentia infractionala a guvernului si pozitia mincinos partinitoare a unor televiziuni de stiri aservite,CNA-ul se face complicele acestui joc! O minima inteligenta ar fi trebuit sa-i faca sa inteleaga ca sunt de partea gresita a baricadei dar servilismul degradant si colcaiala de interese colaterale ii impiedica!! Se umplu iarasi de ridicol!!

Trimite un comentariu

sus