Skip to main content

Concurs de proiecte pentru două emisiuni la TVR. Formatul programelor: animale de companie şi IT&C

 
TVR
TVR

Televiziunea Română a lansat un concurs de proiecte pentru două emisiuni de tip "edutainment" şi „infotainment", potrivit News.ro.

Publicitate

O emisiune va fi dedicată iubitorilor de animale, cealaltă pasionaţilor de IT&C, gaming şi gangeturi.

  • Emisiunea de tip "edutainment" va fi adresată iubitorilor de animale de companie. Aceasta trebuie să aibă o durată de 25 de minute şi să conţină rubrici, reportaje, să fie cu sau fără prezentator şi cu sau fără platou. Emisiunea trebuie să se adreseze tuturor categoriilor de vârstă, toate grupele de venituri şi studii.
  • Formatul de tip "infotainment" va fi dedicat pasionaţilor de IT&C, gaming şi gadgeturi. Şi această emisiune trebuie să aibă o durată de 25 de minute, să conţină rubrici, reportaje, să fie cu sau fără prezentator, cu sau fără platou. Publicul vizat de această emisiune este cel comercial (18-49 de ani, studii superioare).

Cele două programe vor fi incluse în grila de primăvară a postului TVR 1, în weekend, în perioada aprilie - iunie 2017.

Dosarul trebuie să conţină: detalii despre conţinut, buget, abordarea vizuală a emisiunii, propuneri de prezentatori. Proiectele autofinanţatate au prioritate.

Proiectele pot fi transmise până pe 24 februarie 2017, ora 16.00, pe adresa de email [email protected], cu menţiunea ”Proiect pentru emisiune edutainment – TVR1”, respectiv ”Proiect pentru emisiune infotainment – TVR1”, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Televiziunii Române, preluate de News.ro.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doar eu doar eu
    @cd ca daca si antenele au hd :))))
  • cd cd
    TVR 1 HD si TVR 2 HD ca suntem in 2017!
  • Dornin Munteanu Dornin Munteanu
    Cum public comercial, la tvr? Doar publicul catena mai face audienta. Foarte bune proiecte!
  • livia pila livia pila
    Tvr scoate la concurs emisiuni cu dedicatie. Halal concurs.

Trimite un comentariu

sus