Skip to main content

Cozmin Guşă, scuze „în buclă” lui Doru Buşcu pentru că l-a făcut consultanul lui Liviu Dragnea

 
Cozmin Guşă, scuze „în buclă” lui Doru Buşcu pentru că l-a făcut consultanul lui Liviu Dragnea

Scuze la 15.36, la 16.35, scuze şi la 17.33, la 18.13 dar şi la 18.35. De cinci ori în patru ore a difuzat Realitatea TV ştiri cu Cozmin Guşă, acţionar la Realitatea TV, prezentând scuze publice lui Doru Buşcu, redactorul-şef de la Caţavencii. Motivul scuzelor? Pe 20 februarie, Cozmin Guşă a spus pe post că Doru Buşcu ar fi consultantul lui Liviu Dragnea.

Publicitate

Cozmin Guşă:

„Îmi cer scuze eu personal în faţa lui Doru Buşcu pe care l-am pomenit aseara ca fiind inspiratorul acţiunilor grobiane ale lui Liviu Dragnea din ultima perioadă, acţiuni îndreptate inclusiv împotriva Realităţii TV, împotriva partenerului meu Maricel Păcuraru şi împotriva mea, a lui Rareş Bogdan. L-am sunat şi i-am cerut scuze personal şi aşa cum se face îi cer scuze şi public, pentru că am convingerea că Doru Buşcu nu a stat la originea acestor strategii ale lui Liviu Dragnea de demantelare a Realităţii TV. Aşa este corect să îmi cer scuze public"

El a prezentat scuze şi celor de la B1 TV, pentru că au fost citicaţi în emisiunile lui Rareş Bogdan.

„Îmi cer scuze, aşa ceva nu se face în presă. Fiecare are strategia lui editorială şi dreptul de a învita pe oricine atât timp cât telespectatorii sunt mulţumiţi şi nu se încalcă legile”, a mai spus Guşă.

Intervenţia lui Cozmin Guşă vine într-un contect mai larg, în care acesta a făcut un „apel la decenţă” şi i-a asigurat pe telespectatori că postul TV nu-i va ataca pe competitori.

„Aceste lucru fiind spuse, vreau să îi anunţ pe telespectatorii nostri că la Realitatea TV nu se vor vedea emisiuni dedicate altor trusturi de presă, a liniei lor editoriale, iar dacă moderatorii vor face aceste lucruri ei vor fi penalizaţi. Dacă invitanţii vor ataca alte trusturi de presă sau colegi din alte trusturi, nu vor mai fi invitaţi la Realitatea TV. Noi aşa răspundem situaţiei complicate în care este mass media românească care este manipulată şi coordonată de multe ori din cauza unor disperări ale unor patroni cu probleme sau ale unor nevoi financiare şi cred că această manipulare ne face cel mai rău"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tal Tal
    Daca isi cere scuze Gusa inseamna că s-au reglat cu banii de la campania lui Ponta si s-a prelungit și pentru Dragnea.
  • Mm Mm
    Cine e Gusa?
  • SOV SOV
    Gusa nu isi cere scuze pentru ca l-a facut consultantul lui Dragnea, isi cere scuze pentru o alta afirmatie. Toata lumea stie ca Doru Buscu e consultantul lui Dragnea. Ati pus un titlu fara acoperire, ceea ce e foarte grav pentru un site care da lectii de jurnalism.
  • Costi Costi
    Plateste Taxele la Sanantate ca din cauza ta am platit spitalizarea din buzunar.
    ***.
  • Adi Adi
    Ce penibil! Asta a mai ajuns si presedinte la federatia romana de judo??? De toata jena!

Trimite un comentariu

sus