Skip to main content

Cronica Cârcotaşilor revine de 1 martie cu sezonul 35. Huidu: „Nu credeam că o să ajungem până aici. Noi şi cu Teleenciclopedia”

 
Cronica Cârcotaşilor revine de 1 martie cu sezonul 35. Huidu: „Nu credeam că o să ajungem până aici. Noi şi cu Teleenciclopedia”

Emisiunea de satiră Cronica Cârcotaşilor revine la Prima TV cu Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş prezentatori. Emisiunea ajunsă la sezonul 35 va debuta miercuri, 1 martie, de la ora 20.30.

Publicitate

În această primăvară, emisiunea Cronica Cârcotaşilor împlineşte 17 ani de la difuzarea primei ediţii, iar echipa promite un sezon fabulos.

Codruţ Kegheş: „E cel mai greu pe aşa vremuri, să faci omul să zâmbească iar atunci când vorbim de Cronica Cârcotaşilor este de apreciat şi de luat în seamă faptul că discutăm de cea mai longevivă emisiune de după revoluţie. Şi cel mai longeviv personaj, Dezbrăcatu’. Aşa că, aştept şi sezonul 80 de aici sau din alte locuri ale planetei.”

Şerban Huidu: „Nu credeam că o să ajungem până aici. Noi şi cu Teleenciclopedia. Emisiunile după care a fost concepută Cronica Cârcotaşilor au şi 60 de sezoane şi tot nu au obosit pentru că ele evoluează odată cu societatea.”

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • parerea mea parerea mea
    Ca sa fie clar: mie nu mi-a placut Huidu nici inainte si nici dupa accident, iar la Cronica nu ma ma uit de cca. 10 ani. Dar una-i sa nu-ti placa un om/emisiune si alta-i sa fii nedrept.
    Fiecare om care greseste, trebuie sa plateasca. Pe lumea asta, dupa legile oamenilor, pe lumea cealalta (pentru cei care cred), in fata celui de sus, oricum s-o chema.
    Ca legea oamenilor este blanda sau aspra, este alta discutie, se aplica tuturor, indiferent de nume si nu a fost creata special pentru Huidu. Imi amintesc acum doar de nevasta lui Paunescu, care a comis-o mai rau chiar si isi vede bine mersi de viata.
    Daca ti-ai platit datoria pe lumea asta, este normal sa iti vezi de viata. Cum faci asta, este alegerea fiecaruia: dupa pedeapasa unii se lamenteaza si se victimizeaza (vezi Bombonel, Voiculescu, Ghita samd), altii se retrag din lumina reflectoarelor iar altii isi continua viata de unde si cum au lasat-o.
    Moral ar fi fost de apreciat o retragere, dar asta-i intre Huidu si cel de Sus, niciun om nu are dreptul de a judeca mai mult decat o face legea. Faptul ca unii se cred superiori si gata de judecata doar pentru ca ei nu sunt in aceasta situatie este o greseala morala la fel de mare ca si cea pe care i-o reproseaza lui Huidu.
  • sgiu sgiu
    Cât timp emisiunea e buna nu contează cine prezinta
  • Brutus Brutus
    @Mile: Tu așa ai înțeles, că Șerban Huidu e nevinovat? Ok, atunci nu prea mai avem ce vorbi
  • mile mile
    brutus , justitia a zis ca e nevinovat , asta nu decidem noi
  • Brutus Brutus
    @Mile: Atât de dezumanizat ești? Da, oricui i se poate întâmpla să ucidă atâta omenire cum a făcut-o Șerban Huiduit, iar dacă ți de întâmplă acest lucru, adică să ucizi niște oameni, te retragi din tot și din toate, mergi o perioadă în munți. Nu mai vorbesc să mai și prezinți o emisiune TV. Mile, ești ZERO OM. Ești descalificat definitiv.
  • johhny bravo johhny bravo
    Acum catva timp scrisese ca s-a retras "doar un timp", ca asa anuntase el pe atunci pe blogul lui. Acum gata, a trecut timpul ala, ne intoarcem la treaba ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si facem misto de greselile altora. Foarte just si de bun simt oameni buni, nu exista nicio problema aici, cum sa se piarda un profesionist de o asemenea valoare morala.
  • mile mile
    ce are una cu alta , emisiunea e foarte buna , asta ca statul e corupt si nu se pedepseste nu e cazul doar al lui , sunt alte cazuri asemanatoare , oricui se poate intampla sa accidenteze , putinele emisiuni de umor care au ramas merita urmarita
  • david david
    Ce fel de om sa fii sa stai si sa razi de altii cand ai pe constiinta cateva vieti?! Ma depaseste...
  • Iuli Iuli
    Audienta Chefi la cutite vs. Filmul Pro?

    Chefi la cutite a avut 32.5% share pe Comercial, iar in minutul de aur a ajuns la 37.4% share. ProTV a fost pe 2 la Comercial, si 3 la National & Urban, dupa Kanal D.
  • Brutus Brutus
    Cu un infractor în plus sau în minus la TV nu-i problemă
  • Mihai Mihai
    Parca se retrasese Huidu din viata publica dupa accidentul in care a omorat o familie dar a scapat fara puscarie. Acum devine lupul moralist peste tot si vad ca vine in forta in viata publica. Ce usor se uita tot...

Trimite un comentariu

sus