Skip to main content

VIDEO. Dana Grecu l-a dat afară din studio pe Codrin Ştefănescu, după ce şi-a bătut joc de alt invitat

 
VIDEO. Dana Grecu l-a dat afară din studio pe Codrin Ştefănescu, după ce şi-a bătut joc de alt invitat

Dana Grecu l-a dat afară, luni seara, pe Codrin Stefanescu din studioul Antenei 3, dupa ce PSD-istul a inceput să îl îngâne şi să-l imite pe reprezentantul PNL, Răzvan Prisca, scrie HotNews.

Publicitate

De la ce a pornit totul:

Potrivit sursei citate, Codrin Ştefănescu argumenta că Florin Iordache, fostul ministru al Justiţiei, e un "erou", dar Prisca a replicat ca fostul ministru al Justitiei "a dus distrugerea Justitiei din Romania până în Monitorul Oficial".

Replica l-a iritat pe secretarul general adjunct al PSD, care a inceput sa îl îngâne şi să râdă de modul în care vorbea PNL-istul.

Dana Grecu i-a cerut lui Ştefăneascu sa îşi ceară scuze şi l-a ameninţat că îi taie microfonul in caz contrar, lucru care s-a şi întâmplat.

La un moment dat Codrin Stefanescu a intrebat: "Ma dati afara din emisiune?", iar Dana Grecu i-a raspuns: "Daca nu va cereti scuze puteti sa plecati".

In acel moment, Codrin Steganescu si-a dat jos lavaliera, si-a luat telefonul de pe masa si a plecat, afirmand: "Ramaneti aici dl Prisca cu Dana Grecu care sustine PNL".

Dana Grecu dupa plecarea lui Codrin Stefanescu din emisiune: "Daca presedintele Romaniei i-ar fi spus domnului Prisca ceea ce i-a spus Codrin Stefanescu, ar fi fost dat afara din emisiune. Am tot respectul pentru domnul Codrin Stefanescu si il astept oricand in emisiune, daca mai vrea sa mai vina. Trebuia sa spun lucrurile astea pentru ca e prima data cand dau afara pe cineva din emisiune."

Momentul plecării lui Codrin Ştefănescu, în continuare (via Antena 3):

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Totul pentru audiență
  • cristian cristian
    E o chestie de bun simt dar pentru cineva care are asa ceva! ...acest domn s-a facut singur de rusine. Felicitari doamnei realizator pentru promtitudine si profesionalism .
  • Daniel Daniel
    Bravo Dana. Urmează pastorul.
  • Oana Oana
    Felicitari Dana Grecu .
  • stefan stefan
    Domnul Prisca vorbeste ca radioul, indiferent pe ce tama, el ataca PSD-ul cu manie proletara..... Nu poate fi un partener de dialog cu fixurile sale ideologice..... Se vade ca la drept nu dse mai studiaza logica , oratoria si retorica....
  • Mm Mm
    Individul celalalt de la PNL (sau de unde o fi) e la fel de gretos, doar ca inca nu are curaj sa faca chiar ce face Codrin. Nu e problema, acum are loc de desfasurare :)
  • alex2 alex2
    Codrin, unul dintre cei mai mari colectionari din Ro. Averea si vila in care sta sunt, desigur, obtinute prin multa munca si talent deosebit in afaceri.
  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Trebuie sa recunoastem ca tupeist mai mare decat Codrin Stefanescu, inca nu s-a nascut pana acum. La cata aroganta si tupeu la o are acest om, gestul Danei Grecu chiar este de laudat.
  • CRI CRI
    Antena 3 e pe drumul cel bun ! Mult succes .
  • dan andrei dan andrei
    Cu o floare nu se face primavara, Dana Grecu!...
  • Adi Adi
    Este infernal sa te uiti la Stefanescu ! Insuportabil! Mai rau nu poate fi decat sssitul ala de la comisia pentru justitie.
  • A3_20feb_Spectatorul_23.roz A3_20feb_Spectatorul_23.roz
    Se schimbă politica postului? Oricum ar trebui sa-și caute alți jurnaliști, deoarece prezenții sunt lipsiți de credibilitate și la câți bani au păpat nu prea mai au randament în salvarea profesorului.
  • doar eu doar eu
    In sfarsit ceva mobil la dana grecu la a3
    Bravo!

Trimite un comentariu

sus