Skip to main content

Doi actori români, într-un serial online românesc de tip reality. Seria, de azi pe net

 
Doi actori români, într-un serial online românesc de tip reality. Seria, de azi pe net

Doi actori români, protagonişti în primul serial online de tip reality românesc, ”Fără Graniţe”. Primul episod al seriei ce poartă numele „Fără bani" va fi astăzi, de la ora 20.00, pe pagina de youtube "Fără Graniţe".

Publicitate

Actorii Bogdan Albulescu şi Radu Micu sunt protagoniştii seriei online. În fiecare episod aceştia vor trece prin diferite provocări, vor încerca să reziste fără bani, fără mâncare, fără să doarmă, fără aer sau fără timp.

  • Bogdan Albulescu este cunoscut din serialele "O nouă viaţă", "Aniela", "State de România" şi "Regina", difuzate de Acasă TV, sau din filmul "Bucureşti, te iubesc!"
  • Radu Micu a jucat în serii precum "Barbarian Rising", produs de History, "Contract to Kill" sau "End of a Gun", în care a jucat alături de actorul Steven Segal.

Seria este filmată integral de cei doi cu o cameră GoPro şi este împărţită în episoade de 5-7 minute fiecare.

„Spre deosebire de alte proiecte media la care am lucrat, „Fără graniţe” e proiectul nostru de suflet şi a avut nevoie de mult timp să se dezvolte. Ani. Când am început, nici macar nu ştiam că facem un web series. „Râdem tot timpul. Nu am putea să mergem mai departe fără asta. Râdem de ce ni se întâmplă, râdem de ceilalţi, dar cel mai tare râdem de noi. De altfel, eu cred foarte tare că cele mai mari drame pe care oamenii le trăiesc, în general, se datorează faptului că se iau prea în serios. Aşa că am râs foarte tare când nu aveam unde să dormim în Praga, am râs când ne uitam la vitrine pline cu mâncare fără un ban în buzunar în Viena sau când deliram de nesomn în garsoniera mea din Bucureşti”, spune actorul Bogdan Albulescu, într-un interviu pentru platforma COOLtura Mall.

Din echipa mai fac parte producătorul Emilia Vlad (Cloud9film) şi regizorul Alex Fotea ("Pariu cu viaţa", "Regina", "Daria, iubirea mea", "Inocenţă furată")

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus