Skip to main content

Două bloguri, zeci de mii de share-uri. Cetin.ro: Cu adevărat manifestanţii au fost plătiţi. Guran: V-a plăcut discursul lui Iohannis?

 
Două bloguri, zeci de mii de share-uri. Cetin.ro: Cu adevărat manifestanţii au fost plătiţi. Guran: V-a plăcut discursul lui Iohannis?

Peste 16.000 de distribuiri pentru o postare de pe blogul Cetin.ro, despre protestele de la Cotroceni, împotriva lui Klaus Iohannis. „Cu adevărat manifestanţii au fost plătiţi pentru participare”, este titlul postării care s-a viralizat intens, pe 7 februarie, arată o monitorizare Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Şi Moise Guran a dat a doua cea mai „virală” postare a zilei, cu o opinie despre discursul lui Klaus Iohannis din Parlament. Guran a venit din titlu cu o întrebare şi o concluzie: „V-a plăcut discursul Preşedintelui? Cred că suspendarea lui e iminentă”.

Cele mai apreciate şi distribuite articole de opinie publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Cetin.ro, “Cu adevărat manifestanţii au fost plătiţi pentru participare”, - 16.133 likes & shares;

Din postare:

„Cu adevărat manifestanţii au fost plătiţi pentru participare. Doar că nu de Soros, ci de Dragnea. Tot pe acolo, nu? La urma urmei, 100 de lei e un preţ bunuţ. Jos labele după guvern!”

2. Biziday.ro, “V-a plăcut discursul Preşedintelui? Cred că suspendarea lui e iminentă", - 11.589 likes & shares;

Din postare:

„Am remarcat cu toţii reîntoarcerea treptată a pesediştilor şi a afiliaţilor acestora la discursul cinic, naţionalist-obscurantist i-aş spune, în care şi săracul ăla de Soroş a cam fost lăsat în urmă că obosise, acum sunt atacate direct multinaţionalele care ar susţine demonstraţiile de stradă ca să nu le impoziteze PSD-ul. Te doare mintea!”

3. Blogurile Adevărul, “Referendumul devine crucial. Cum ar trebui să sune întrebarea preşedintelui”, de Liviu Avram, - 1.342 likes & shares;

Din postare:

„Preşedintele Klaus Iohannis a jucat foarte bine în criza ordonanţelor. Dar adversarii săi l-au ajutat să joace cu adevărat magistral”

4. Printesaurbana.ro, “ŞI ATUNCI I-AM SPUS CUM MĂ FACE SĂ MĂ SIMT”, - 1.333 likes & shares;

5. Eftimie.net, “Cel mai trist spin-off de Star Trek”, - 1.329 likes & shares.

Din postare:

Nu toţi ţin minte, dar generaţia mea a cunoscut Star Trek prin emisiunea lui Bădescu şi Mironov, Ştiinţă şi Imaginaţie. Şi ne uitam la ăia cum îşi dau tablete unul altuia cu chestii importante.

Cel mai deprimant gest din lume ar fi să mă întorc în timp la puştanul care se uita cu gura căscată la chestiile ălea şi să-i spun: băi, am o veste bună şi o veste proastă

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vitan.sandu vitan.sandu
    Cine vede la Johanis ceva "magistral" (in afara de modul in care a btinut sase case!), vede foarte rau. Vede prin ochelari care deformeaza grav. Sau are probleme de intelegere a ceea ce insemna normal , magistral etc.
  • Mm Mm
    Normal, protestatarii "celuilalt" sunt platiti, ai mei sunt ok. Mai ramane sa apara si lista cu caini platiti, ca sa nu fie nici o diferenta intre acuzele stupide ale taberelor.
  • s0rin s0rin
    Ia priviți jurnalul la minutul 17:27
    https://youtu.be/sYfWZCqK5cg?t=17m27s
  • mad79 mad79
    Andrei baiete te simti bine!?
    Nu de alta dar vezi cucuvele mov ;))
  • david david
    @andrei: bun asa.... *** :)
  • s0rin s0rin
    ***, este normal, însă nu este normal ca mincinoșii de la PSD să-i manipuleze pe acești ***ați spunându-le că-și pierd pensia dacă câștigă ceilalți și să creeze inflație mărind pensiile fără o creștere economică reală. Asta înseamnă cu adevărat "să te urci pe cadavre". Eu unul îl compătimesc pe acest Andrei, nu e vina lui că sa născut cu acest ***, și chiar mă bucur că măcar are acces la internet bietul de el.
  • Andrei Andrei
    Vad ca pupincuriștii nazistului cu sase sase poarta în casa,o țin una și buna,altceva mai buni nu stiu,și, dacă te uiți, la caricaturi,precum,Mîndruță, un pupincurist fsnist,apoi,Guraniu, făcătorul de busines falimentar,apoi,aia de la adevărul, cu al cărui ziar te poți duce,in Refugiul În Fundul Grădinii. Bravos,nație, la merge refrenul,prost sa fii noroc ca ești. Dar v-a tras-o CCR,astăzi, vouă, lui Santa Klaus, și cucuvelei mov, asa,la fundul gol,și, cred ca durut rău de tot,plus ca aveți și avarie.Na,bucale iubit,toate dintr-o lovitura.Sa moara,Cartoane, comunistul securist de necaz
    a, o țin una și buna,da-i cu litera, da-i cu Facebook, dar, uite munca cum stați, mai băieți și fete.CCR v-a tras-o,la fundul gol,și cam ustura,cu frigul asta

Trimite un comentariu

sus