Skip to main content

Emisiunea 2k1, prezentată de Mirela Boureanu Vaida, din martie la Antena 1

 
Emisiunea 2k1, prezentată de Mirela Boureanu Vaida, din martie la Antena 1

Emisiunea tip quizz show „2k1”, prezentată de Mirela Boureanu Vaida debutează la Antena 1 pe 4 martie, de la ora 17:00, cu o ediţie specială. Emisiunea va fi apoi difuzată zilnic de luni până vineri, de la ora 14.00, iar sâmbăta de la 17.00. pe tronsonul ocupat până acum de Mireasă pentru fiul meu (partea a doua).

Publicitate

Mirela Boureanu Vaida: „Revenirea mea se va întâmpla în contextul care m-a consacrat, printre cupluri dornice să îşi demonstreze că sunt “2k1”, dornice de premii, oameni cu simţul umorului, care şi-au făcut din poveştile lor un model pentru ceilalţi”, a declarat Mirela Vaida.

FORMAT. În fiecare ediţie sunt invitate trei cuplurile care vor trebui să răspundă la întrebări dintre cele mai diverse, inspirate din poveştile lor, ca de exemplu nunta, bugetul familiei sau începutul relaţiei, dar şi să treacă prin tot felul de probe contra cronometru.

Cuplul câştigător al fiecărei zile va câştiga, pe lângă premiile zilnice puse în joc, dreptul de a merge mai departe în concurs.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tonu Lenuta Tonu Lenuta
    Imi place foarte mult emisiunea,este educativa si interesanta!
  • Robert Robert
    Buna ziua, interesanta emisiunea 2k1 dar ce facem cu limba romana?! Concurent care scrie "ia" in loc de "ea"...concurent care scrie "pinguinu" in loc de "pinguinul". Totusi...sunt ceva oameni ce privesc.
  • mile mile
    vrem sa stim daca a crescut master chef , sambata erau la 10 audiente

Trimite un comentariu

sus