Skip to main content

IOHANNIS, în Parlament şi pe cinci posturi. Cum s-a văzut

 
IOHANNIS, în Parlament şi pe cinci posturi. Cum s-a văzut

BURTIERĂ LA MINUT. Mesajul preşedintelui către Parlament a fost transmis pe toate televiziunile de ştiri. Cum s-a văzut?

Publicitate

Toate televiziunile de ştiri au transmis momentul. La toate au rulat citate din discursul preşedintelui, cu menţiunea că parlamentarii PSD au părăsit sala.

Pe lângă citate, România TV mai pune burtiere precum "Parlamentari: Jos mâinile de pe votul poporului" şi "Parlamentar către Iohannis: Ai rupt România în două". Imediat după discurs, la România TV intră în direct Şerban Nicolae, senator PSD, care precizează că preşedintele Iohannis este cel vinovat pentru criză şi că a fost un "incitator". În studio este Răzvan Theodorescu, vorbind de un "discurs inutil, care dezbină, cu accente de tip Caţavencu". Moderatorul întreabă: "credeţi că mai incită la ieşiri în stradă".

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Saly Saly
    Președintele a fost concis, la obiect. Lipsa de educație a PSDiștilor i-a făcut să iasă din sală , la semnalul lui Dragnea. Obsesie? Si eu am o obsesie privitor la A3 și RTV! De aceea nu mă uit la ei de când Hoțul cel Penal a luat doar 10 ani de inchisoare. Eu i-aș fi dat 100 de ani la OCNĂ!! Acțiune Pauliană pentru recuperarea hoției, a celei descoperite!! Vreau o țară pentru toți, nu o țară pentru hoți! Clar?
  • stefan stefan
    1. PdM are o noua obsesie, Romania TV, la scurt timp dupa ce s-a vindecat de precedenta obsesie, Antena 3.

    2. Altceva in afara de politica nu mai exista la TV si pe PdM? Devine repetitiva treaba.
  • cristian cristian
    L-am urmarit chiar la TVR 1 , care desi nu e post de stiri, pentru mine prezinta lucrurile chiar echidistant.
  • doar eu doar eu
    Posturi de stiri thor
    TVR1 nu e post de stiri....e post national
  • Thor Thor
    N-a fost doar pe 5 posturi. S-a mai difuzat și pe un al șaselea post, e drept, mai mic, mai puțin important, practic necunoscut... TVR 1, nu știu dacă ați auzit de el.

Trimite un comentariu

sus