Skip to main content

Netflix retrage în Germania o reclamă şocantă pentru serialul Santa Clarita Diet

 
Netflix retrage în Germania o reclamă şocantă pentru serialul Santa Clarita Diet

Un panou publicitar controversat pentru serialul Netflix, Santa Clarita Diet, a fost retras în Germania, fiind prea şocant. Reclama care promovează cel mai nou serial în care joacă Drew Barrymore a atras numeroase plângeri de la trecătorii care au catalogat-o drept „dezgustătoare”.

Publicitate

Panoul uriaş postat pe o clădire cu cinci etaje, prezenta un deget retezat, frumos feliat, precum un cremwurst, şi „asortat” cu ketchup.

Campania pentru comedia neagră lansată de Netflix la începutul acestei luni, are mai multe declinări, creaţii în care sunt folosite şi alte organe. Potrivit AdWeek, campania poartă semnătura unei agenţii din Los Angeles, însă nu se ştie dacă şi panoul din Germania a fost creat tot de ei.

Reprezentanţii agenţiei, despre campania pentru Santa Clarita Diet: „Ni s-a cerut, pentru comedia Netflix, o campanie care să le prezinte privitorilor noul serial, o campanie cu un mesaj deopotrivă distractiv şi şocant.”

„De aici, a venit ideea de a parodia reclamele unor cunoscute lanţuri de fast food într-un mod care să atragă atenţia - zombie twist”

GALERIE FOTO. Campania Santa Clarita Diet

Detalii despre serialul Netlix, Santa Clarita Diet AICI


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus