Skip to main content

MUTARE. Oana Petroff, de la Mindshare, la MediaCom, la un an după anunţul plecării lui Carmen Lixandru

 
Oana Petroff
Oana Petroff

Oana Petroff a fost numită pe funcţia de CEO al MediaCom Romania, poziţie ocupată până anul trecut de Carmen Lixandru, anunţă grupul de media.

Publicitate

Inainte de a se alatura echipei MediaCom, Oana Petroff s-a aflat timp de 12 ani la conducerea Mindshare Romania, ambele agenţii de media fiind parte a Group M.

În ultimii 3 ani, echipa MediaCom a crescut de la 30 la 44 de angajati si la o cifra de afaceri de aproximativ 46 milioane USD. Printre clienti se numara: P&G, GSK, Doctor Oetker, UniCredit, HBO, anunţă compania.

Costin Mihăilă, Managin Director EMEA „Suntem incantati de faptul ca Oana ni se alatura ca CEO al MediaCom Romania. Venind din interiorul GroupM, Oana are avantajul de a intelege cum operam si n-am niciun dubiu ca va intra direct in paine de indata ce va preda toate responsabilitatile de la Mindshare.”

„Sunt foarte incantata sa ma alatur echipei MediaCom dupa 12 ani extraordinari la Mindshare. Abia astept acest nou inceput, sunt entuziasmata sa lucrez cu echipa de oameni talentati si responsabili care stiu ca exista la MediaCom.”, spune Oana Petroff.

Reamintim că agenţia MediaCom România a fost condusă până anul trecut de Carmen Lixandru. În februarie 2016 ea a anunţat că părăseşte compania, după cum Paginademedia.ro a anunţat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus