Skip to main content

În weekendul Oscar 2017, Pro Cinema a programat filme... de Oscar

 
În weekendul Oscar 2017, Pro Cinema a programat filme... de Oscar

Pro Cinema sărbătoreşte Oscar 2017 cu filme premiate. Postul de filme al Pro TV a programt, în acest weekend, pe 25 şi 26 februarie, patru producţii cinematografice nominalizate şi premiate cu celebrele statuete aurii, la Gala Premiilor Oscar.

Publicitate

Vezi AICI cine difuzează Gala Oscar 2017

Sâmbătă, 25 februarie:

  • De la 20.30 - Reţeaua socială - The Social Network
  • De la 23.00 - Artistul

Duminică, 26 februarie:

  • De la 20.30 - O săptămână cu Marilyn
  • De la 22.30 - Bugsy

Despre cele patru filme de Oscar de la ProCinema:

Reţeaua de socializare (The Social Network) vorbeşte despre povestea fondatorului imperiului Facebook, dar şi despre controversele din jurul lui Mark Zuckerberg. Filmul a primit 8 nominalizări şi 3 premii Oscar, pentru Cel mai bun scenariu, Cel mai bun montaj şi Cea mai bună coloană sonoră.

Cel mai premiat film din istoria cinematografiei franceze, Artistul (The Artist)! Cu 5 premii Oscar (Cel mai bun film, Cel mai bun actor în rol principal, Cele mai bune costume, Cel mai bun regizor, Cea mai bună coloană sonoră), Artistul este ecranizarea poveştii reale a lui Douglas Fairbanks şi John Gilbert, două vedete ale filmului mut.

O săptămână cu Marilyn (My week with Marilyn) în Londra. Cu două nominalizări Oscar, filmul prezintă cele şapte zile în care actriţa americană, interpretată de Michelle Williams, se bucură de atmosfera londoneză şi de o aventură cu iubitul ei secret, Colin Clark (Eddie Redmayne).

Bugsy spune povestea lui Bugsy Siegel, celebrul gangster din New York, care nu ezită nicio clipă să elimine pe oricine care îi stă în cale. O scurtă călătorie în Los Angeles reuşeşte să îi schimbe priorităţile şi îi dă o idee pe care el o consideră minunată! Cu două premii Oscar la activ, filmul îi are în roluri principale pe Warren Beatty şi pe Annette Bening.

Citeşte şi:

În weekendul Oscar 2017, Pro Cinema a programat filme... de Oscar

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Stie cumva cineva cate live-uri va avea Vocea Jr ? 2 sau 3 ?

Trimite un comentariu

sus