Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: „Firmele de asigurare sfidează drepturile păgubiţilor RCA”

 
PRESA DE AZI. Adevărul: „Firmele de asigurare sfidează drepturile păgubiţilor RCA”

Subiectele din presa de azi. „Asiguratorii interpretează în mod arbitrar normele care privesc despăgubirile în baza RCA”, arată Adevărul într-un articol publicat pe prima pagină. Şeful spitalului de la Penitenciarul Rahova a fost "pensionat", mai scrie în România liberă.

Publicitate
  • Adevărul: "Firmele de asigurare sfidează drepturile păgubiţilor RCA"

"Autoritatea de Supraveghere Financiară dă încă o dată replica firmelor de asigurări care interpretează în propriul avantaj normele RCA în raport cu păgubiţii: nu există nicio obligaţie a clientului să se ducă la asigurător pentru constatare. Asiguratorii nu vor însă să renunţe la cutume şi pretind contrariul."

  • România liberă: "Şeful 'Casei Morţii', trecut în rezervă"

"Directorul spitalului de la Penitenciarul Rahova, Mircea Miorel, a fost pensionat ca urmare a dezvăluirilor din 'România liberă' privind rata uriaşă a mortalităţii din celebra închisoare bucureşteană."

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Cotidianul: "Capii Timişoarei - devastare de fond imobiliar"

"Sute de imobile din patrimoniul statului au ajuns, cu sprijinul mafiei imobiliare din Timişoara, în posesia potentaţilor zilei. Edilii cercetaţi acum de DNA Nicolae Robu şi Gheorghe Ciuhandu se declară nevinovaţi, în viziunea lor, imobilele fiind acordate cu respectarea legii. Prejudiciul este estimat la 40 de milioane de euro."

Evenimentul zilei: "Procurorul 'portocală', Mircea Negulescu, e demisionat 'noaptea, ca hoţii' ca să-şi salveze pensia"

Gazeta Sporturilor: "Omul cu mâini de aur"

"Gest emoţionant la Severin: un fan stelist îmbrăcat la costum s-a căţărat pe gard pentru a-i săruta mâna lui Niţă. Florin a fost iar salvator, apărând la 0-0 un penalty executat de Zlatinsky. Niţă, 29 de ani, are cea mai mare medie a notelor gsp în acest sezon şi a reuşit prin prestaţia de sâmbătă să-l convingă pe Daum, prezent în tribună, să-l convoace pentru meciul cu Danemarca."

Libertatea: "'Poate cânta într-un cor!'"

"Directorul Operei din Cluj desfiinţează prestaţia femeii de serviciu de la 'Românii au talent'. Pus la zid de o ţară întreagă că a ignorat talentul Paulei Rad, Florin Estefan ne-a declarat că tânăra nu s-a prezentat la nicio audiţie, dar că, în ciuda marilor ei scăpări vocale, e dispus oricând să o evalueze cu o comisie de specialitate."

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus