Skip to main content

Procesul Laura Georgescu - Giga TV, care avea termen astăzi, a fost amânat. Motivul?

 
Laura Georgescu - Preşedintele CNA
Laura Georgescu - Preşedintele CNA

Termenul de azi din procesul Laura Georgescu (CNA) - Giga TV a fost amânat. Motivul? Avocata care îl apăra pe Gheorghe Ştefan în acest dosar a murit.

Publicitate

Este vorba despre Sofica Dumitraşcu, fostă judecătoare, care s-a stins în luna ianuarie.

În aceste condiţii, termenul de azi, de la Tribunalul Bucureşti, a fost amânat pentru 10 martie. Astăzi ar fi trebuit să fie audiaţi în dosarul şefei CNA Răsvan Popescu, membru CNA, Cristina Suhan Trepcea, fost membru CNA, Răzvan Frînculescu, şeful Biroului Licenţe Autorizări din CNA, Dumitru Ciobanu, şeful Juridicului din CNA, Cristian Ivanciovici, consilier birou IT din CNA, Maricela Mierlea, şefa Cancelariei din CNA.

Judecătoarea din acest caz a mai decis trimiterea unei adrese către Baroul Bucureşti pentru alocarea unui avocat din oficiu pentru Gheorghe Ştefan. Astfel, în cazul în care acesta nu îşi va angaja un alt avocat pentru următorul termen, va beneficia de apărare din oficiu.

La termenul de azi au fost prezenţi martorii care urmau să fie audiaţi, dar şi Laura Georgescu - preşedintele CNA, Viorel Hrebenciuc şi Narcisa Iorga, fost membru CNA. Gheorghe Ştefan nu s-a prezentat.

Cei patru au calitatea de inculpaţi într-un dosar privind presupuse fapte de corupţie în cazul retragerii licenţei audiovizuale a postului Giga TV. În acelaşi dosar, Laura Georgescu este acuzată de abuz în serviciu, suspectată că ar fi întocmit 25 de presupuse sesizări nereale, care au dus la sancţionarea a 11 posturi de televiziune.

Citeşte şi:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    Am inteles motivul aminarii procesului,dar nu stim la ce data o sa fie judecat!!!Terminati stirea daca tot ati dat-o!!

Trimite un comentariu

sus