Skip to main content

CNA, fără şedinţă astăzi. Motivul: patru membri şi-au luat concediu şi forul nu are cvorum

 
CNA
CNA

Şedinţa pe care ar fi trebuit să o aibă astăzi Consiliul Naţional al Audiovizualului nu se mai ţine din lipsă de cvorum.

Publicitate

Anunţul a fost făcut ieri de Monica Gubernat. Aceasta a spus că şedinţa CNA de azi nu va avea loc pentru că lipsesc patru membri: Florin Gabrea, Valentin Jucan, Radu Călin Cristea şi Orsolya Eva Borsos. Cei patru şi-au depus cereri de concediu, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro.

Menţionăm că forul audiovizual este format din 11 membri. Pentru ca şedintele să aibă loc este nevoie de minim opt membri.

În mod normal, CNA se întruneşte de două ori pe săptămână, marţi şi joi. La sfârşitul lunii ianuarie însă, membrii CNA au hotărât să suplimenteze numărul de şedinţe săptămânale pentru a putea să discute numărul mare de sesizări primite. Despre subiect, aici.

Este a doua oară când membrii Consiliului nu se întâlnesc în şedinţa de miercuri, de când s-a stabilit noul sistem cu trei şedinţe săptămânale. Prima dată, în urmă cu două săptămâni. Detalii aici.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Este NORMAL sa se intample asa. Daca i-ar fi dus mintea mai mult, plecau in concediu cand au inceput protestele si au fost bombardati cu reclamatii impotriva Antena 3 si Romania tv. Ii scapau de amenzi pe cei vinovati de manipulare in felul acesta. Vai de noi si de tara in care traim.....

Trimite un comentariu

sus