Skip to main content

Sezonul doi al serialului Umbre va avea premiera anul acesta la HBO

 
Sezonul doi al serialului Umbre va avea premiera anul acesta la HBO

Sezonul al doilea al serialului original HBO Europe, produs în România, Umbra, va avea premiera anul acesta la HBO.

Publicitate
Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry şi licenţiat de DRG Formats.
REZUMAT. Finalul primului sezon îl surprinde pe Relu (Şerban Pavlu) în momentul în care, pentru a scăpa din situaţia complicată în care se află, face o înţelegere cu Toma – capul mafiei constănţene – ca să-l lichideze pe Căpitanu’.

Dar odată ce află că fiica sa, Magda, aşteaptă un copil cu Teddy, fiul Căpitanului, va mai putea Relu să-şi păstreze promisiunea şi ce consecinţe vor avea deciziile sale? Pentru a face lucrurile şi mai complicate, în ecuaţie apare un nou jucător – Emilian – un poliţist cu personalitate volatilă, care are alibiul legii pentru a comite fapte ilegale. Când lucrurile par să scape definitiv de sub control, din Spania vine Nicu, fratele Căpitanului şi adevăratul cap al lumii interlope bucureştene.

Ca şi la primul sezon, imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică, director de imagine pentru lungmetraje precum Poziţia copilului (regia Călin Peter Netzer), Câini (regia Bogdan Mirică) sau Toată lumea din familia noastră (regia Radu Jude).

Casa de producţie care a realizat ambele sezoane ale serialului este Multi Media Est, reprezentată de Dragoş Vîlcu şi Valentin Antofi.

Responsabil pentru muzica serialului Umbre este Adam Balasz, care a realizat coloana sonoră a peste 30 de filme şi are o vastă experienţă în producţia muzicală.

Cel de-al doilea sezon al serialului Umbre este scris integral de regizorul şi scenaristul Bogdan Mirică.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus