Skip to main content

Tolo.ro: Chinuitoarea oră a şefului publicităţii mondiale în faţa Înaltei Curţi

 
Felix Tataru
Felix Tataru

Felix Tătaru, fondatorul grupului de publicitate GMP şi şeful IAA Worldwide, a fost ultimul martor audiat în dosarul în care este judecată Elena Udrea, fost ministru al Turismului, pentru dosarul gala Bute.

Publicitate

Despre ce e Gala Bute? Tolo.ro: „Despre felul în care bani publici, scoşi din Ministerul Turismului şi Ministerul Industriei, au fost însuşiţi şi cheltuiţi în folosul unor persoane, firme sau campanii politice.”

De ce Felix Tătaru? Pentru că agenţia sa, GMP s-a ocupat de mai multe campanii ale PD-L, iar parte din banii din Gala Bute, ar fi ajuns şi la acesta, au spus unii martori.

Tolo.ro: „El a fost adus, atât la cererea apărării, cât şi la a acuzării, pentru că, la dosar, există declaraţia lui Radu Munteanu, care susţine că i-a dat cash 50.000 de euro, „într-o pungă”, bani publici care ar veni dinspre Ştefan Lungu, la finalul unui circuit de contracte fictive.”

Jurnaliştii GSP prezintă un Felix Tătaru pus în încurcătură de întrebările procurorului: „De 11 ori pe parcursul ei (a depoziţiei - n.r.) Tătaru spune „nu ştiu” sau „nu-mi amintesc”.”

„Judecătorii consemnează asta, însă insistă dureros pe documentele semnate doar de o parte, agenţia lui Tătaru, şi care au altă valoare la partid, la PD-L Bucureşti”, mai arată Tolo.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus