Skip to main content

Giovanni Francesco a ieşit din acţionariatul Music Channel şi Hit Music Channel

 
Giovanni Francesco si Ioana Basescu. Foto: Click
Giovanni Francesco si Ioana Basescu. Foto: Click

A renunţat la posturile pe care le-a înfiinţat. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi modificarea de acţionariat a societăţii care operează Music Channel şi Hit Music Channel, prin care Giovanni Francesco iese din acţionariatul societăţii.

Publicitate

Giovanni Francesco, cunoscut în trecut ca iubitul Ioanei Băsescu, a cedat jumătatea sa din societate în favoarea celuilalt acţionar Integrasoft SRL. Integrasoft este deţinut integral de compania RCS&RDS.

„Domnul Giovanni a decis să renunţe la acţiunle dânsului, nu ştim din ce motive, şi a decis să cedeze către Integrasoft”, a spus Lucian Mihai, reprezentantul RCS în relaţia cu CNA.

RCS&RDS a intrat în acţionariatul Music Channel în vara lui 2010. Music Channel a primit licenţă audiovizuală de la CNA pe 22 mai 2008, potrivit Mediafax, iar televiziunea controlată la momentul respectiv doar de Giovanni Francesco s-a lansat în iunie 2008. În 2011, societatea a primit licenţă pentru cea de-a doua televiziune muzicală, Hit Music Channel.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriel Gabriel
    Clar, cele mai bune canale de muzică autohtone, peste u zu și kiss, și canalele care au dat de pământ cu un mtv ro plictisitor și plin de reclame.
  • Genius Genius
    Digi Music si Digi HIT, nu suna bine ?

Trimite un comentariu

sus