Skip to main content

VIDEO. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la PaginademediaLIVE

 
VIDEO. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la PaginademediaLIVE

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este invitatul lui Petrişor Obae la PaginademediaLIVE. Va vorbi despre presa de acum 10 ani, despre fake news şi despre relaţia presă - politicieni.

Publicitate

Cristian Tudor Popescu a fost şi primul invitat al interviurilor Paginademedia, acum aproape 10 ani, când materialele VIDEO online erau mai degrabă o curiozitate, decât un trend.

Redăm interviul în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    Macelarul presei romanesti esti CTP...
  • Iliescu Liana Iliescu Liana
    Manipularea se poate face foarte usor:
    - de catre oameni care isi vand mai intai siesi scenariul pana pot sa il creada fara probleme apoi il "vand" pe bani sau pe functii bine platite sau bine "cunoscute" ("infatuarea" este o mare dorinta pentru ei) sau poate doar pentu a deveni "vedete". De fapt ei sunt adevaratele marionete ale autorului scenariului.
    - de catre cei care printre gramezile de probleme pe care le au zilnic, in plus au credinta ca scenariul pe care il afla ii scoate din momentele grele prin care trec. De fapt ii fac sa uite pentru cateva momente. Nu stiu ca devin propriile marionete.
  • T. Bucur T. Bucur
    O discutie plina de substanta, multe detalii nebanuite despre tehnica de manipulare prin presa scrisa si TV.
    Multe adrese doar aluzive la profesionistii cunoscuti ai manipularii, cum ar fi trimiterea la creatorii de "scenarii", unde nu poate fi vorba decat de Maestrul Cristoiu, usor recognoscibil. Sau la adresa echipei de manipulatori mercenari de la A3, la fel de usor recognoscibili in spusele lui CTP.
    Recomand urmarirea acestei inregistrari a convorbirii CTP - Petrisor Obae, luata de pe site-ul paginademedia.ro

Trimite un comentariu

sus