Skip to main content

DOSAR NOSFERATU. Diseară, un nou episod din NOS4A2. Un fel de „ambulanţa neagră”. Cu „Spock” şofer. E horror, dar producătorul are ani de comedie în spate

 
DOSAR NOSFERATU. Diseară, un nou episod din NOS4A2. Un fel de „ambulanţa neagră”. Cu „Spock” şofer. E horror, dar producătorul are ani de comedie în spate

DOSAR NOSFERATU. Serialul este horror. Mult sânge. Spirite furate. Lumi imaginare. Totuşi, producătorul executiv al serialului NOS4A2 are în spate ani buni de ...comedie.

Publicitate

Diseară, de la 22.00, un nou episod Nosferatu pe AMC. Până atunci, citiţi şi un nou episod al Dosarului Nosferatu. În episoadele trecute am vorbit despre scenariul serialului (bazat pe o poveste scrisă de fiul lui Stephen King) şi despre actorul principal - Zachary Quinto (interpretul lui Spock, din Star Trek).

În episodul de ani, vorbim despre Producătorul executiv al serialului horror. O cheamă Lauren Carrao şi are un CV "beton" în comedie şi divertisment.

Vezi 10 motive pentru a te uita la serialul NOS4A2, aici

Cine este Lauren Corrao?

Înainte de răspunsul la întrebare, ce este NOS4A2, serialul de pe AMC:

Un fel de "ambulanţa neagră care răpeşte copii". Dar o "ambulanţă" Rolls Royce. Ar fi prea simplu, dar teama oricărui părinte este exploatată (şi) în acest serial. Un horror.

Zachary Quinto (Charlie Manx în serial) merge cu un Rolls Royce prin America, racolează copii şi le răpeşte sufletele. Pare a avea un scop "nobil". Aşa spune el. Adică pretinde salvarea copiilor de la părinţii răi sau neglijenţi.

Copiii, goliţi de suflete, ajunşi nişte monştri, sunt trimişi în Christmasland / Tărâmul Crăciunului, un sătuc de Crăciun în care nefericirea este împotriva legii.

Cineva se găseşte însă să îl înfrunte pe Charlie Manx: Victoria McQueen, o tânără care îşi descoperă puterile supranaturale de a vedea lucrurile bune în persoanele din jurul ei. Vic încearcă să salveze sufletele celor pierduţi şi astfel este văzută de Charlie Manx ca un posibil duşman.

Dacă vă întrebaţi de e NOS4A2: e numărul de înmatriculare al "ambulanţei".

Proiectul Dosar Nosferatu este susţinut de AMC

Citeşte şi: Zachary Quinto - Spock, din Star Trek, vânează copii cu Rolls Royce-ul în NOS4A2. Serialul începe în câteva zile

Citeşte şi: „Voiam doar să îi sperii de moarte!" Totul despre serialul NOS4A2, după o poveste de fiul lui Stephen King. 10 motive să urmăreşti serialul

Şi acum, povestea producătorului:

Opt ani la Comedy Central. Parteneriat cu Ellen DeGeneres

Un serial horror produs de un om de comedie şi divertisment? Da, şi încă ce horror! Da, şi încă ce om de showbiz!

Lauren Corrao este producătorul executiv al NOS4A2 şi cea care a a dezvoltat şi a vândut către AMC Networks serialul horror-fantasy, cu episoade de o oră "NOS4A2", bazată pe apreciatul si cel mai bine vândut roman al lui Joe Hill (fiul lui Stephen King).

În "Cartea de vizită", Lauren Corrao are trecute, printre altele: un parteneriat cu celebra Helen DeGeneres, opt ani la Comedy Central (ani în care a contribuit la show-uri ca The Colbert Report), contracte cu Touchstone şi cu gigantul Fox Broadcasting (unde s-a ocupat de horror? nu, de comedie).

Trecem în revistă impresionanta carieră a celei care a produs Nosferatu, serial pe care îl puteţi vedea joia, de la 22.00, pe AMC.

Pe capitole, din prezent şi până la începuturi (la MTV - unde a ajuns destul de sus - au fost începuturile):

RECENT. Lauren Corrao a fost cel mai recent co-preşedinte al Tornante TV (Bojack Horseman, Undone, Tuca şi Bertie, NOS4A2), un studio independent deţinut de fostul director executiv al Disney, Michael Eisner.

Corrao a dezvoltat şi a vândut către AMC Networks serialul horror-fantasy, cu episoade de o oră NOS4A2, bazată pe apreciatul si cel mai bine vândut roman al lui Joe Hill.

PERIOADA ELLEN DEGENERES. Între 2010-2012, Lauren a avut un parteneriat cu Ellen DeGeneres şi a activat ca Preşedinte al companiei lor de producţie, ”A Very Good Production”, având o înţelegere cu Warner Brothers Studio şi dezvoltând show-uri pentru televiziunile de reţea.

COMEDY CENTRAL. Corrao a petrecut opt ani la Comedy Central (2002-2010) evoluând până în funcţia de Preşedinte, Producţii Originale şi Dezvoltare.

Prin viziunea ei, reţeaua a înregistrat cele mai mari ratinguri din istoria sa cu spectacole precum:

The Daily Show cu Jon Stewart, The Colbert Report, Chappelle’s Show, RENO 911!, The Sarah Silverman Programme, Tosh.0 şi Workaholics.

Seria animată pe care ea a dezvoltat-o a fost Drawn Together, Kid Notorious, Lil Bush şi Ugly Americans.

A manageriat şi personalul reţelei de televiziune care se ocupau de evenimente şi de noile talente, aceştia fiind responsabili cu identificarea şi dezvoltarea următoarei generaţii de staruri de comedie, precum şi de producţia evenimentelor speciale ale canalului TV, cum ar fi franciza nominalizata la Premiile Emmy, Central Roast, Night of Too Many Stars în care foarte multe staruri sunt prezente şi performează pentru bolnavii de autism şi stand-up-urile special ale reţelei de televiziune.

TOUCHSTONE. Înainte de Comedy Central, în iulie 2002, Corrao şi partenerul său Peter Tolan au obţinut un contract de producţie la Televiziunea Touchstone unde a fost producător executiv pe mai multe proiecte, inclusiv serialul aclamat de critici "The Job" cu Denis Leary.

THE 70's SHOW. Patru ani fantastici a petrecut Corrao la Fox Broadcasting Co., în calitate de vicepreşedinte pe parte de dezvoltare a programelor de comedie şi vicepreşedinte pe parte a de dezvoltare a programelor alternative şi de late-night, unde a pus bazele unor hituri precum The 70's Show, MAD TV şi King of the Hill.

ÎNCEPUTURI LA MTV. Corrao şi-a început cariera de televiziune la MTV, unde a evoluat până la funcţia de vicepreşedinte şi producător executiv şi a pus bazele primului department de dezvoltare a producţiilor non-muzicale ale reţelei de televiziune.

A supravegheat dezvoltarea şi producţia de spectacole precum revoluţionară serie de reality: The Real World, The State, The Ben Stiller Show şi The Jon Stewart Show.

STUDII. Lauren a absolvit Universitatea Brown cu o diplomă de licenţă în Semiotică.

Ea a fost mentor pentru programul de Lidership pentru Femei din 2008.

A lucrat in Comitetul de Indrumare pentru Conferinta din mai 2017 al Consiliului de Lidership pentru Femei al Universitatii Brown "125 Years of Women at Brown" (împreună cu stimaţi absolvenţi femei-speakeri: Janet Yellen, Cecile Richards, Maggie Hasson şi câştigătoare a Premiului Pulitzer, Lynn Nottage).

Citeşte şi: Zachary Quinto - Spock, din Star Trek, vânează copii cu Rolls Royce-ul în NOS4A2. Serialul începe în câteva zile


Citeşte şi: „Voiam doar să îi sperii de moarte!" Totul despre serialul NOS4A2, după o poveste de fiul lui Stephen King. 10 motive să urmăreşti serialul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vreau o ambulanta vreau o ambulanta
    Nu-mi place toata increngatura illuminati, dar vreau sa spun ceva despre ambulanta neagra. Toata lumea spune ce NU este ambulanta neagra si chiar ii jigneste pe oamenii care se sperie, dar am o intrebare : ce este ambulanta neagra? Pot sa cumpar si eu una de la mica publicitate?

Trimite un comentariu

sus