Skip to main content

Voci noi la Radio Guerrilla. Mihai Dinu şi Florin Oşlobanu vin cu emisiuni noi

 
Voci noi la Radio Guerrilla. Mihai Dinu şi Florin Oşlobanu vin cu emisiuni noi

Radio Guerrilla aduce din această săptămână două noi emisiuni. Mihai Dinu şi Florin Oşlobanu vin cu două noi producţii.

Publicitate

R O O T S cu Mihai Dinu, duminica, 20:00 - prima editie duminica, 2 februarie. Mihai Dinu, realizatorul emisiunii R O O T S, a fost director muzical la RFI, Radio Gold FM şi Radio Guerrilla, producător şi realizator de emisiuni radio, cu o experienta in radio de aproape 30 de ani.

ENTER cu Florin Oşlobanu, miercuri, 21:00 – prima editie a fost miercuri, 29 ianuarie. Florin Oşlobanu este co-owner Club Control, pasionat om de muzica.

Despre cele două emisiuni

R O O T S cu Mihai Dinu: World Music este alternativa actuală, populară, pentru termeni precum muzică primitivă, non-occidentală şi etnică. A ajuns în prim plan prin utilizarea sa mai ales în cercurile comerciale şi mai puţin în cele academice. Odată cu creşterea şi dezvoltarea platformelor de streaming, popularitatea genului devine din ce în ce mai mare. R O O T S vă arăta care este impactul world music în muzica occidentală, dar şi invers.

ENTER cu Florin Oşlobanu, o emisiune realizată de Florin Oşlobanu de la Control Club, prezintă la Radio Guerrilla sunete noi, acoperind toate zonele în care se întâmplă ceva interesant în muzica actuală, de la trupe tinere, la început de drum, la artişti influenţi care activează în zonele mai nişate ale industriei muzicale. Emisiunea va prezenta şi interviuri cu artişti care concertează în Control şi alte surprize de la faţa locului

Noile emisiuni de pe Guerrilla vin după un alt new entry în grila postului. Recent, Adi Despot şi Hefe au reluat emisiunea Playgroud, pe Radio Guerrilla, în fiecare joi, de la 20.00 - 21.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ama ama
    Frumosa readunare ! Felicitări !
  • Adelin Adelin
    eu mai critic guerrilla ca una alta dar astea sunt emisiuni bune, aflam muzica
    noua
    md e un priceput, cam o nu stiu cum e dar nu conteaza la radio e super
  • Andreea Andreea
    mai exista Râgâila?
  • Marius V. Marius V.
    Chiar ca LUMEA BUNA SE ADUNA LA RADIO GUERRILLA. Bravo!
  • Batai in Dialog Batai in Dialog
    "Mihaaaai"! Unde eeesti? Hai, bag-o p'aia cu PSDul! :)

Trimite un comentariu

sus