Skip to main content

Emisiuni noi la postul E! Un show cu Brad Pitt, Will Smith, Lady Gaga şi Keanu Reeves

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

Postul E! Entertainment pregăteşte producţii noi. În total sunt cinci proiecte: trei care vor debuta în august şi la începutul lui septembrie şi două aflate în producţie.

Publicitate

Este vorba despre:

  • Celebrity Game Face, cu premiera pe 7 august, de la 23:00. Programul prezentat de Kevin Hart şi soţia sa, Eniko. Familia Hart conduce echipele invitate printr-o serie de provocări amuzante.
  • Celebrity Call Center, produsă de Nick Cannon, care are premiera pe 14 august. Acest call center oferă oamenilor obişnuiţi şansa de a primi sfaturi de la vedetele lor preferate. Subiectele includ discuţii despre familie, prieteni, relaţii, serviciu şi altele.
  • 10 Things You Don’t Know ce va fi lansat pe 11 septembrie. Fiecare episod de 30 de minute va prezenta o vedetă şi va expune 10 informaţii unice, uimitoare şi surprinzătoare, pe care publicul nu le ştia despre aceasta.

Câteva nume: Brad Pitt, Jennifer Lopez şi Tiffany Haddish, Will Smith, Lady Gaga sau Keanu Reeves.

Celelalte formate aflate în producţie sunt: Glamsquad Showdown cu Nene Leakes şi Brad Goreski şi The Seven Year Stitch găzduită de Terry şi Heather Dubrow.

  • Glamsquad Showdown este o competiţie de frumuseţe, care va aduce în competiţia săptămânală două echipe de hair stylists, makeup artists şi consultanţi vestimentari.
  • The Seven Year Stitch urmăreşte cupluri care se apropie de a şaptea aniversare şi au la dispoziţie şapte săptămâni pentru a-şi îmbunătăţii relaţia.

O altă producţie pregătită pentru toamnă, dar pentru care nu a fost anunţată o dată, este Dr. 90210. Subiectul central al show-ului este chirurgia plastică.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus