Skip to main content

INEDIT. Magic TV, concert virtual, cu Jean Michel Jarre avatar la Notre-Dame. Catedrala arsă, „refăcută" digital

 
INEDIT. Magic TV, concert virtual, cu Jean Michel Jarre avatar la Notre-Dame. Catedrala arsă, „refăcută" digital

Magic TV aduce un concert virtual din Catedrala Notre-Dame, în noaptea de Revelion. Postul de televiziune va difuza concertul lui Jean-Michel Jarre din Paris.

Publicitate

Numit „Welcome to the Other Side” începe la ora 00:25 (ora României) şi va dura aproximativ 50 de minute.

Evenimentul va fi filmat, în direct, cu 15 camere. Celebrul artist francez va apărea sub forma unui avatar în Catedrala Notre-Dame, realizată în realitatea virtuală, aşa cum era înainte de incendiul din 2019.

„Mi-a venit ideea acestui concert în catedrala Notre Dame, realizată în realitatea virtuală, pentru a trimite un mesaj de speranţă lumii întregi pentru anul care vine şi pentru a aduce un omagiu acestui monument care a fost distrus ca noi toţi”, a spus acesta.

Show-ul va putea fi urmărit, de asemenea, pe Facebook şi Youtube.

Născut în 1948, compozitorul şi instrumentistul francez este considerat unul dintre pionierii muzicii electronice şi ai curentului „New Age”.

Jean Michel Jarre a vândut peste 80 de milioane de albume la nivel mondial, artistul francez semnând şi muzica de pe coloana sonoră a unor filme. Din discografia sa fac parte albumele „Metamorphoses”, „Revolutions”, „Magnetic Fields” şi „Oxygene”.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus