Skip to main content

Cozmin Guşă, după amenda pentru propagandă rusă: „Îmi suspend emisiunea, dacă nu se revine asupra deciziei“

 
Cozmin Guşă, după amenda pentru propagandă rusă: „Îmi suspend emisiunea, dacă nu se revine asupra deciziei“

Cozmin Guşă a reacţionat imediat la amenda pe care astăzi, 10 martie, CNA a aplicat-o postului deţinut de fiul lui, Gold FM şi unde el are emisiune.

Publicitate

Cozmin Guşă a reacţionat cu virulenţă pe Facebook, după ce postul de radio Gold FM a fost amendat cu 50.000 de lei pentru propagandă rusă, după cum a relatat Paginademedia.ro.

Analistul Cozmin Guşă, fost patron al postului Realitatea Plus, a ameninţat că-şi suspendă emisiunea „Ce-i în Guşă şi-n căpuşă!” dacă forul audiovizual nu îşi reconsideră poziţia.

„CNA execută GOLD FM: amendă de 50 000 de RON pentru… nimic! Iau în considerare să-mi suspend emisiunea dacă nu se revine asupra deciziei, dar să-i şi acţionez în justiţie pe membri CNA, penal şi civil“, a scris el pe Facebook.

Citeşte şi: Gold FM, amendat pentru propagandă rusă. „Ar putea să se cheme nu Gold FM, ci Kremlin FM“ - Dorina Rusu, CNA

Citeşte şi: VIDEO. Cosmin Andrei Guşă, noul patron de la Gold FM: Aş vrea să avem o emisiune cu Octavian Hoandră. Raluca Moianu, director de programe. Nistorescu rămâne cu emisiune

Citeşte şi: „Vaccinul nu e vaccin!” - Amendă de la CNA pentru afirmaţiile lui Cozmin Guşă. În aceeaşi emisiune i-a atacat pe Bendeac şi Tolo

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mishu Mishu
    Habar n-am despre cine-i vorba...dar sa dai amenda in romania pentru o parere imi pare ca am ramas in 89(mai putin fabrici si uzine). Si aratam cu degetul rusii ca baga-n puscarie pe aia care zic razboi....care-i diferenta ?
  • Daniel Daniel
    Poti sa ti-o suspenzi. Nicio paguba! Du-te in Rusia, acolo-i locul tau.
    Ai uitat ziua in care te-au fugarit bucurestenii? Nu mult a lipsit sa fi ***...Marele analist, un ***.
  • ONe ONe
    @SCV serios?Si voi nu faceti la fel cu cei care gandesc diferit fata de voi?
    @raed normal,nu ne place,desfiintam.Ce condamnati faceti?!
  • Daniel Vrabie Daniel Vrabie
    Bine ca prostia nu se amendează. Am vedea o grămadă de conaționali in faliment de răul ăsta...
  • Mioara Mioara
    Cosmin Gușă , am cea mai cruntă revelatie . te-am ascultat multe ore acum câtiva ani la realitatea. Era postul cel mai ascultat de români. Chiar așa de bine te-ai ascuns, omule ? Dar cel mai impresionant aspect este că l-ai pus la inaintare pe fiul tău. Chair nu te interesează că i-ai făcut un rău, omule? este neașteptată lipsa ta de ințelegere a ceea ce faci ! De ce te așezi impotriva românilor...daca nu sti, afla că românii au fost invadati de rusi de 12 ori in ultimii 200 de ani...ce te indeamnă să le preiei argumentele, acum in acest război, care nu este al românilor?
  • SCV SCV
    Foarte dornici de botniță (la figurat) mai sunt conationalii nostri. Aplauda cu sarg ori de cate ori i se inchide gura unuia cu opinie diferită pana va ajunge sa aiba si el una si va trebui sa se fereasca s-o emita in public.
  • raed raed
    Mare mizerie acest CNA care nu are de ce sa existe intr-o lume normala la cap
  • jk jk
    B.A.M. bun,merge in justitie,ataca amenda si actioneaza si niste membri
    Dar va avea si rezultatul obtinut?Se va anula,sau macar micsora amenda?Vor fi anchetati membrii CNA pentru abuz?Îmi e greu să cred,dar în țara noastră orice e posibil
  • sorin sorin
    Foarte bine faci Gusa. De fapt de ce nu te suspenzi definitiv? Ca m-am cam saturat de tine, omul care le stie pe toate si de fapt nu stie nimic. La revedere si abia astept despartierea de tine.
  • Avocatul Diavolului Avocatul Diavolului
    si renuntati si la DIURNA ?...
  • Liliana Stefan Liliana Stefan
    Din toate aberațiile pe care le-ai spus dl Gusa eu am înțeles ca ești doar un frustrat,un invidios pe președintele Ucrainei!Niciodată n-o sa ajungi la fel ca el cu coloana vertebrala ca să ma exprim frumos!Iar despre emisiune mulți nu vor plânge după ea,garantat
  • Roman Fanica Roman Fanica
    Ce *** putinista!
  • B.A.M B.A.M
    Dragoș, UNDE ai văzut în comentariul meu că sunt fanul lui Putin??????? (CU CITAT ar fi cel mai OBIECTIV!!!!)
    Una e să privești LA RECE acest conflict (fără a fi luat de "valul marketing-stic" apărut în jurul Ucrainei și a lui Zelenski), și alta e să-l adulezi pe Putin!!!!!
    ÎN OPINIA MEA, AMBELE PĂRȚI au destule păcate care au dus încet, dar sigur, la acest război!!! ÎNTR-ADEVĂR, DOMINĂ CELE RUSEȘTI! Dar aș fi un mincinos dacă aș spune că Ucraina și Zelenski sunt niște "fecioare" în această poveste, cu "zero greșeli"!!! E de ajuns să spun de legile care interzic minorităților (INCLUSIV cea română) dreptul la educație ÎN LIMBA MATERNĂ, sau de aceea declarație din 2020 cum că "România, în 1918, a ocupat Bucovina de Nord" a lui Zelenski!!! (O găsești singur pe toate site-urile de știri)
    Și mă limitez DOAR la ce e PALPABIL ȘI VERIFICABIL, într-un mod facil!!!!!
    P.S.
    1)NU SUNT FANUL LUI PUTIN! Dar asta NU e o scuză să fiu luat de valul "politically correct"! Prefer să văd realitatea cu nuanțele ei de gri, decât să o văd forțat în alb și negru, color, etc.
    Fiecare parte își urmărește propriile interese!
    2) NU SUNT DE ACORD (pe de-a-ntregul) cu Gușă. Am unele obiecții mai personale! Dar asta NU e o scuză să validez o nouă acțiune ipocrită a CNA!!!!
  • The Last The Last
    Poti se te duci unde a intarcat mutu' iapa ! Crezi ca are cineva nevoie de aberatiile tale , iubitor al lui Putin ? Vezi ca sunt locuri destule in Siberia !
  • Dragos Dragos
    B.A.M., eu zic sa te iei de mana cu Gusa si sa va duceti sa traiti in Rusia sau si mai bine in Coreea de Nord, ca prea il pupati pe idolul vostru Putin (nu spun unde, ca sunt cenzurat). Mi-ai demonstrat (a cata oara?) ca n-ai nicio treaba cu media, daca crezi ca libertatea de exprimare iti da dreptul sa afirmi pe un post de radio sau tv ce te taie capul. Nicaieri, in lumea civilizata, n-ai sa intalnesti asta....si cu atat mai putin la idolii vostri Putin si Kim Jong-un. Mare paguba ca-si suspenda el goarna kgb-ista!

Trimite un comentariu

sus