Skip to main content

VIDEO. Campaniile electorale americane, într-un nou documentar la B1. Producţia va fi dată în weekend

 
Barack Obama (st.) şi Joe Biden. Sursa foto: Pixabay
Barack Obama (st.) şi Joe Biden. Sursa foto: Pixabay

Televiziunea B1 TV dă un nou documentar duminica. De data aceasta, tematica este legată de campaniile electorale americane de succes, chiar înainte de ziua naţională a SUA.

Publicitate

Documentarul "Campanii electorale care au făcut istorie" (producţie 2020), va fi difuzat duminică, de la ora 16:00, în preziua sărbătorii naţionale a Statelor Unite.

Ce prezintă filmul?

Cele mai importante campanii electorale din Statele Unite din ultimii 60 de ani, dar şi profilul celor mai cunoscuţi candidaţi, de la Ronald Reagan şi până la Barack Obama şi Donald Trump.

De asemenea, documentarul arată momentele cheie şi scandalurile care au răsturnat rezultatele din anumite campanii electorale.

Totodată, filmul portretizează şi o serie de candidaţi excentrici, unii dintre ei reuşind chiar să încurce marile partide ale Statelor Unite,
Partidul Democrat şi Partidul Republican.

Vezi şi trailer-ul documentarului
 

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    Pândaru și Negruțiu vor renunța în curând și la colaborarea cu Digi FM!
  • Soby Soby
    De astăzi a dispărut Claudiu Pândaru, de luni a dispărut Cosmin Prelipceanu, iar Negruțiu anunță demisia de la Digi 24 în curând.

    Sper să plece Pândaru și Prelipceanu! Ambii au stricat postul Digi 24 și sper să vină unul mai bun în locul la jurnaliștii ăștia de căcați!

Trimite un comentariu

sus