Skip to main content

Rusia lui Putin. Un nou documentar despre liderul rus, duminică, la B1 TV

 
Vladimir Putin. Sursa foto: Facebook/Vladimir Putin
Vladimir Putin. Sursa foto: Facebook/Vladimir Putin

B1 TV va difuza în weekend un nou documentar despre Putin. Filmul vine în contextul în care situaţia conflictuală dintre Rusia şi Ucraina este urmărită la nivel global.

Publicitate

Documentarul "Rusia lui Putin: naţionalism şi ortodoxie", va fi difuzat duminică, 13 februarie, în premieră în România, la B1 TV, la ora 16.00.

Documentarul prezintă o serie de reportaje din Rusia lui Putin, care descriu o societate post-sovietică marcată de nostalgia imperială şi de o legătură tot mai strânsă între puterea politică şi biserică.

De asemenea, în film este evocată şi reapariţia renumitelor şcoli militare cazace, finanţate de către statul rus, fiind o altă trimitere la perioada imperială.

Totodată, documentarul arată şi situaţia opoziţiei din Rusia şi mai ales modul în care Vladimir Putin a înlăturat orice concurenţă politică.

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B1 B1
    @B.A.M
    Facem contracte de achizitie a drepturilor de difuzare pentru aceste documentare cu diverse si prestigioase case de productie internationale, nu avem o singura sursa. Incercam sa construim un portofoliu de documentare care sa aiba legatura directa cu evenimentele la zi. Acest titlu, de exemplu, "Rusia lui Putin", este produs in Franta si este distribuit de Java Films.
  • Ciocolatu Ciocolatu
    @B.A.M, firma se numește Paradox Film care are documentare difuzate pe B1 TV.
  • B.A.M B.A.M
    Moare cineva dacă se află sursa documentarelor B 1 TV? Că doar nu l-au făcut ei.

Trimite un comentariu

sus