Skip to main content

Adela se întoarce cu un nou sezon, la Antena 1

 
Adela se întoarce cu un nou sezon, la Antena 1

Adela revine la Antena 1. Serialul se întoarce cu sezonul trei la finalul acestei luni. 

Publicitate

Primul episod din acest an va fi difuzat joi, 27 ianuarie, de la ora 20:30. 

Finalul sezonului doi a fost difuzat la jumătatea lunii decembrie şi a pus Antena 1 pe primul loc în topul celor mai urmărite posturi TV. Peste 1,5 milioane de oameni s-au uitat în fiecare minut atunci. 

„Sezonul doi a fost despre adevăr şi despre eliberare. Dar oare adevărul chiar te eliberează? Nu cumva adevărul te încarcă de o responsabilitate şi mai mare?

Nu cumva adevărul e cel care te pune în pericol? Cine profită cu adevărat de adevăr? Cine oare se simte cu adevărat eliberat? Mihai e pus din nou în faţa unui mister, din nou are un caz de rezolvat”, a spus Alecsandru Dunaev.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, anunţă postul TV.


Citeşte şi: Cifre record pentru Antena 1. Adela a ţinut românii cu ochii pe TV, la finalul de sezon


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mika Mika
    stai liniștit asta decide publicul ha

    Publicul pensionar. Da.
  • Mila Mila
    Chefii sunt legea

    Fierbintii sunt legea. O sa stearga pe jos cu Bucatarii Zero.
  • Mile Mile
    Criș stai liniștit asta decide publicul ha
  • Cris Cris
    Adela,Vlad,La Bloc,plus alte facaturi,care pozează în seriale de mare succes,ma duce cu gândul la o expresie..Nu poti sa te c...i pe gusturile oamenilor.Daca astea sunt seriale,dar si mai rau,*** alea sunt actori,atunci,chiar..HOUSTON,WE HAVE A PROBLEM. Actori făcuți la apelul bocancilor,sau mai bine,la apelul de seara.Si prostimea continua sa înghită asemenea tampenii.
  • Mile Mile
    Chefii sunt legea
  • Stefan Stefan
    S-ar putea ca Masterchef sa aiba probleme si sa ramana doar cu ziua de miercuri. Nu am fost mai deloc impresionat de ce am vazut aseara. Show-ului ii lipseste dinamica, dar asa e el construit. Chefi la cutite mi se pare un format mai bun, asta poate si pentru ca chefii de acolo sunt mult mai carismatici. Nu inteleg de ce se insista pe chefi care nu vorbesc bine limba romana. Si in cazul lui Hadad si in cel al Patriziei, fac eforturi foarte mari sa inteleg ce zic. Foa mi se pare cel mai antipatic din juriu, iar cel nou (Dumitrescu) pare ca incearca sa-l imite pe Bontea. Sorry, nu-mi place. De curiozitate, am vazut prima editie, dar cred ca o sa prefer filmele, pana cand incep sezoane noi de emisiuni (Chefii de pe Antena, Romanii au talent, Survivor si serialul Las Fierbinti). Deocamdata iau o pauza de la tv zilele astea.

Trimite un comentariu

sus