Skip to main content

Dansez pentru tine pe gheaţă. Noul show al Antenei 1 începe săptămâna viitoare

 
Dansez pentru tine pe gheaţă. Noul show al Antenei 1 începe săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare Antena 1 dă startul Dancing on Ice, un nou show produs de Mona Segall, în care concurenţii evoluează pe gheaţă. 

Publicitate

Show-ul, care va fi difuzat live, a fost programat sâmbăta, din 5 martie, de la ora 20.00, anunţă Antena 1

Nouă celebrităţi vor dansa alături de partenerii lor profesionişti. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenişan şi Cătălin Cazacu sunt vedetele care vor dansa pe gheaţă la Dancing on Ice: Vis în doi şi care vor face pereche cu alţi nouă patinatori profesionişti.

Formatul aduce foarte mult cu Dansez pentru tine, un show produs tot de Mona Segall, dar la Pro TV. O seried e vedete fac pereche cu oameni obişnuiţi pentru o cauză socială. 

Va fi un Dansez pentru tine, dar pe gheaţă. Care sunt cazurile pentru care vor lupta vedetele

Pe gheaţă, Iulia Albu va face pereche cu Marian Prisacaru, antrenor de patinaj artistic care doreşte să îşi deschidă un club de patinaj dotat cu sală de pregătire fizică, cât şi cu toată aparatura necesară.

Cătălin Cazacu şi Codruţa Moiseanu, antrenor şi coordonator al unei secţii de patinaj artistic din Bucureşti, vor lupta împreună pentru a îndeplini visul lui Cezar Sendrea. În vârstă de doar 15 ani, băiatul îşi doreşte să facă performanţă în hochei, însă costurile ridicate şi posibilităţile financiare mici ale familiei sale îi umbresc deocamdată viitorul sportiv la care acesta visează.

Jean Gavril susţine visul partenerei sale de la Dancing on Ice: Vis în doi. Ana Maria Ion, antrenoare şi patinatoare, îşi doreşte să facă performanţă în acest sport şi să îşi continue atât antrenamentele de patinaj în străinătate, cât şi facultatea.

Nicolai Tand va dansa pe gheaţă alături de Daniela Niţă şi va lupta pentru a-i îndeplini visul de a reveni în ţară, după ani în care a stat departe de casă. Antrenoare de patinaj artistic, Daniela îşi doreşte să poată relua legătura cu gheaţa, să se antreneze şi să susţină financiar viitorul sportiv în tenis al băieţelului său în vârstă de doar 6 ani.

Oase şi Andreea Ureche vor face spectacol pe gheaţă împreună pentru visul Andreei Ramona Voicu, cea mai bună prietenă a patinatoarei. Tânăra doreşte să îi îndeplinească visul Andreei de a se pregăti cu cei mai buni antrenori din domeniu şi de a reprezenta România la Jocurile Olimpice din 2026.

Alături de Ruby, Zsolt Kerekes va patina pentru a-şi îndeplini visul de a dezvolta acest sport în zona sa natală şi de a deschide un club de patinaj artistic în Miercurea Ciuc pentru a susţine evoluţia Anitei Nagy, fostă elevă, dar şi a altor viitori sportivi.

Cosmin Natanticu luptă pentru visul partenerei sale, Maria Andreea Coroamă, profesor şi antrenor în domeniu. Maria doreşte să dezvolte o sală de pregătire specifică patinajului artistic pentru a ridica nivelul patinatorilor pe care îi antrenează în cadrul clubului său. Lipsa echipamentului necesar i-a cauzat o dublă hernie de disc.

Pe gheaţă, Sore va face echipă cu Graţiano Dinu, kinetoterapeut ce luptă pentru visul mamei sale, antrenor de patinaj artistic, cea care i-a fost ”şi mamă, şi tată şi antrenor”. Ramona Dinu îşi doreşte să facă performanţă cu sportivii pe care îi antrenează, însă lipsa unei baze materiale o opreşte momentan de a-şi îndeplini acest vis.

Carmen Grebenişan va face pereche cu Lilian Brînzari, elev în clasa a 12-a ce şi-a dedicat întreaga viaţă patinajului artistic. Visul tânărului de a face performanţă în acest sport s-a năruit odată cu pandemia, pentru că nu a mai putut să se pregătească pentru Olimpiada de la Beijing. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A. A.
    @Andrei, in RO sunt destul de rari oamenii de marketing buni si cu minti creative, ce anume te face sa crezi ca Antena are oameni de marketing buni?
  • Iacob Renzo Iacob Renzo
    Presupun că unul din prezentatori e Ștefan Bănică :))) Asta doar pentru a aduce aminte de vremurile bune
  • Dragos Dragos
    Celentano, in astfel de seriale se rade de prostie, dar tu, probabil, nu cunosti notiunea de umor. Peste tot in lume se rade de prostie.
  • Miligi Miligi
    Blegovane Celentano, te referi la producții subculturale ca Umor Sec Marinica Zero Cunoscutii Zero Stand Up Zero Asiaticii Zero. Nu postacule ?
  • Celentano Celentano
    Într-o țară în care audiențele sunt conduse de subcultura promovată de Las Fierbinți și mulți ani a fost condus de altă subcultură Vacanța Mare, normal că o producție care promovează un sport elegant și cultural ca patinajul artistic cu dansul (și nu dansul pe manele care ar fi promovat de Las Fierbinți) normal că nu va avea succes. Românii nu se uită decât la producții subculturale ce promovează prostia.
  • Dragos Dragos
    Eu abia astept sa vad cazaturi spectaculoase, mai ales ca va fi in direct. Bine, la ce dansuri vor fi, putin probabil sa se intample asta. Practic, vom vedea niste patinatori care se vor plimba pe gheata. Dans e prea mult spus, pentru ca n-am auzit ca Romania sa fi excelat vreodata la patinaj artistic.
  • abc+ abc+
    Pe 5 Martie noul Show de dans al Antenei se luptă cu: filmul ProTV: Gemini - Conspirația(din 2019) și Kanal D: Se Strigă Darul(sezon nou)

    Cred că vor prinde locul 1 doar pe național/urban, dar filmul de la ProTV o să fie peste la comercial
  • Allex Allex
    Mai este o săptămână, iar cei de la Antena 1 nu și-au anunțat prezentatorii pentru acest proiect. Cum sta treaba cu Pr ul si comunicarea pe acolo?
  • Gicu Gicu
    John; nu o sa faca. Va lua bataie de la filme re re re difuzate de Pro. Formatele de dans s-au dus in Romania. Asta e treia si ultima incercare de show de dans pe piata tv. Deja s-a cam epuizat formatul și pe piețele pe care DWTS era hit. In Italia, tara unde DWTS era fenomen, emisiunea nu a mai avut loc in 2021.
    In cazul de fata, a fost ideea obsesivă a Monei Segall de a face un show de dans. De aici va dati seama cata viziune are tanti Segall, si cum o ridica cativa in slavi. Apropo, nu stiu daca stiti cate compromisuri face ***, in show,urile produse de ea.
    Sunt cel putin 3 mari producatori in Ro mult mai echilibrati si vizionari decat tanti Segall.
  • John John
    Sa vezi ce o sa lesin de ras daca emisiunea asta o sa faca audienta mult mai mare fata de Chefi fara limite, pe toate target-urile. :)))))))))))))
  • Andrei Andrei
    Puteau să facă un marketing mult mai bun emisiunii. Puteau să împingă ideea de uitat în familie la emisiune, să fie diferit, nu un simplu show de dans. Puteau să creeze o atmosferă și aveau formatul bun pentru asta. Așa au plătit milioane de lei pe reclame pe Facebook. Poate strategia asta merge la unele emisiuni. Emisiunea asta nu e ca altele. Din emisiunea asta se poate crea ceva de durată cu marketingul potrivit

Trimite un comentariu

sus