Skip to main content

Kanal D anunţă când începe noul sezon Mă numesc Züleyha

 
Kanal D anunţă când începe noul sezon Mă numesc Züleyha

A fost anunţată data de debut a noului sezon „Mă numesc Züleyha”. Serialul turcesc revine la Kanal D chiar la începutul lunii februarie. 

Publicitate

Mai precis, primul episod va fi difuzat pe 2 februarie, de la ora 20:00. 

Producţia se va vedea de miercuri până vineri, de la aceeaşi oră. 

Odată cu difuzarea serialului noului sezon cu Zuleyha, producţia „Fiica ambasadorului”  va fi doar în zilele de luni şi marţi, de la ora 20:00. 

Noul sezon îi surprinde pe cei doi îndrăgostiţi în situaţii dificile: Züleyha suferă în închisoare, unde este încarcerată pentru că a atentat la viaţa soţului său, Demir Yaman (Murat Ünalmış), iar Yilmaz continuă, din umbră, să îi poarte acesteia de grijă, pentru ca dragostea din sufletul său încă este vie.

Mujgan (Melike İpek Yalova), soţia lui Yilmaz, nu renunţă la obsesia ei pentru Züleyha. Cu toate că se face vinovată de încarcerarea frumoasei Züleyha, Mujgan este decisă să scape definitiv de cea care îi umbreste existenţa, Züleyha. Mama lui Demir intervine asupra eliberării nurorii sale şi reuşeşte să-şi convingă fiul să îşi ierte soţia pentru fapta sa. Züleyha nu bănuieşte însă că eliberarea din închisoare îi poate aduce moartea.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Catalin, de acord cu tine.
    Aseara au inceput la ora 20.00 si au terminat la ora 00.08, o ora reclame...
    Episodul a durat 3 ore si 8 minute. Ai dreptate.
    In seara asta a inceput la ora 20 si, pe program, se termina la ora 23.30. Este clar ca va fi si pauza publicitara - de 10 - 15 minute - intre orele 23 si 23.30.
    Adica episodul de astazi este mai scurt decat cel de aseara, iar cel de vineri seara este si mai scurt decat cel din aceasta seara !
  • Catalin Catalin
    @geo, ba fix asa fac toate posturile din Turcia. În fiecare seara un singur serial, care începe la ora 20:00 cu un rezumat al episodului trecut, iar de la ora 21:00 pana la miezul nopții episodul nou. Durata episodului de aseara a fost 3 ore și 8 minute, fără reclame!
  • Anonim Anonim
    Nu-i pasa nimanui de aceste seriale. Poate doar pensionarilor
  • R2D2 R2D2
    Un episod 3h30'? Pai cum il dau, in slow motion?
  • geo geo
    je, ia nu le mai lua apararea...nu stiu daca turcaleții își permit, în țara lor, să difuzeze un episod dintr-un serial peste 4 (patru) ore, dintre care o oră de reclame...
  • je je
    logic ca daca serialul e rentabil si face audienta il dai pe tot prime time ul daca momentan nu ai altceva. nu e logic?
  • je je
    ati blamat atat survivoru cand kanal d l a ridicat si acu vai e fantastic, ca e la pro. mari *** ***
  • je je
    pentru ca asa sunt episoadele. nu trage nimeni sa le termine. mai lasati dracu atata barfa
  • geo geo
    Cred ca astia de la Kanal D ”trag” ca sa termine cat mai repede serialul „Fiica ambasadorului” . Cum sa programezi un episod timp de 3 ore si jumatate, intre orele 20.000 si 23.30 ?

Trimite un comentariu

sus