Skip to main content

Carmen Brumă, într-o emisiune la Antena 1

 
Carmen Brumă, într-o emisiune la Antena 1

Carmen Brumă va apărea într-o emisiune la Antena 1. Postul anunţă că vedeta se alătură echipei MediCOOL, care va reveni cu un nou sezon. 

Publicitate

Alături de Carmen Brumă, în emisiune va apărea, din acest sezon, şi Ana Barbu (consultant certificat în somnul copiilor). 

Momentan nu se anunţă mai multe detalii cu privire la debutul noilor ediţii. 

Gazda emisiunii rămâne dr. Mihai Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni). De asemenea, din emisiune face parte şi cu dr. Elena Popa (medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetică Medicală). 

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanţă cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media”, spune Carmen Brumă. 

În fiecare săptămână, aceştia, alături de invitaţi, vor discuta o serie de subiecte legate de sănătate şi răspund întrebărilor venite de la telespectatori, spun oficialii postului TV. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tulqi tulqi
    Mircica, nevestica si ziaristica nety. Mai lipseste mamica profa si bebele. Multumim, dom profesor!
  • Milegu Milegu
    E emisiune foarte utila bravo

    Locul 2-3 comercial. Nu ?
  • Valer Valer
    plictiseala. sa ne scrieți și ce audienta reala face emisiunea. genul asta e întreținut de big pharma care are bugete uriașe de sponsorizare, dar nu cred ca sta cineva sa caste gura la niște discuții plicticoase și lungi între niște doctori când îl ai pe telefon pe dr. google cu răspuns concret la problema ta.
  • Nicu Paharul Nicu Paharul
    Foamete mare!
  • Camelia Camelia
    Chiar m-ar interesa daca astfel de emisiuni mai fac audiență. Toti oamenii cu care vorbesc, spun ca s-au saturat de asemenea sfaturi.
  • Mile Mile
    E emisiune foarte utila bravo
  • Anemona Anemona
    Banii se câștigă in familie(Badea la A3, Ea la A1) deci? Si ma rog, ce a făcut scândura asta bun in "showbiz" de se numeste vedetă?
  • Soby Soby
    Bine ai revenit, Carmen!
    Ultima oară când am văzut-o la TV a apărut la o intervenție la Antena 3 acum câteva săptămâni sau câteva luni, cred.
    O știu pe Carmen Brumă. A realizat emisiuni la Realitatea TV și la Happy Channel de-a lungul timpului. Este și soția lui Mircea Badea (toată lumea știe).

Trimite un comentariu

sus