Skip to main content

FOTO. „Casa iubirii”, noul reality-show prezentat de Andreea Mantea, începe în aprilie. Kanal D a construit noua casă de la zero

 
FOTO. „Casa iubirii”, noul reality-show prezentat de Andreea Mantea, începe în aprilie. Kanal D a construit noua casă de la zero

Kanal D aduce în luna aprilie un nou reality show matrimonial, cu Andreea Mantea în calitate de gazdă, filmat de data aceasta în România. Televiziunea a construit de la zero noua casă în care se filmează emisiunea. 

Publicitate

Mai mult, dacă emisiunea Puterea Dragostei s-a „remarcat” prin scandaluri şi limbaj vulgar, Andreea Mantea, gazda emisiunii, anunţă că regulamentul din noua emisiune va fi mult mai strict şi că „pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi.”  

Reality-show-ul Casa iubirii va debuta pe 4 aprilie, şi va avea două difuzări pe zi, de la 10.00 şi de la 17.00 şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

Despre format. 14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea. La capătul acestei experienţe vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro. În fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în Galele ce se vor desfăsura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoasterea publicului, cât şi de un premiu de 5 000 de lei.

Andreea Mantea:

„Au fost impresionaţi când au văzut casa, am observat asta pe chipurile lor, şi nu avea cum sa fie altfel pentru că toate încăperile arată minunat! E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi.

Cu toţii vor trebui să ţină seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate. Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi. Dar nu vă dezvălui încă totul, aş vrea să vă las să descoperiţi urmărind emisiunea, începând din 4 aprilie, de la ora 10:00”.

Casa iubirii, construită de la zero de Kanal D

Noua casă în care va fi filmată emisiunea de pe Kanal D beneficiază de o construcţie care se intinde pe 1000 de metri pătraţi şi care a fost construită de la zero. 

O piscina interioară încalzită şi două grădini interioare fac parte şi ele din noua Casa iubirii. Încăperile sunt înconjurate de 360 de grade de tunel neluminat, echipat cu 350 de metri pătraţi de geam dicroic, prin care concurenţii vor fi filmaţi fără ca ei să observe acest lucru. 45 de camere – un mix alcătuit din camera robotice, vizibile concurenţilor, dar şi camere care nu sunt vizibile din platou, vor filma toate întâmplările cotidiene din viaţa celor aflaţi în Casa iubirii.

„Culisele iubirii”, o emisiune cu conţinut complementar şi exclusiv, pe canalul de YouTube WOWnews

Odată cu lansarea emisiunii Casa iubirii, pe canalul de YouTube WOWnews, va fi lansat spin off-ul acestuia, „Culisele iubirii”, o producţie cu un conţinut exclusiv şi complementar emisiunii “Casa iubirii”, ce va fi prezentata de Bianca Comănici.

În acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmări o serie de interviuri în exclusivitate cu concurenţii, cu apropiaţi ai acestora, materiale realizate în culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurenţilor vor fi de dezbătute în detaliu cu invitaţii speciali ai acestui show online. 

Emisiunea „Culisele iubirii” va putea fi urmărită de două ori pe saptămână, luni şi miercuri, începând cu ora 18:00, live, simultan pe WOWbiz.ro şi WOWbiz Facebook şi, de asemenea, de la ora 19:00, pe canalul de Youtube WOWnews. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zerovel Zerovel
    Oricum e josnic de tot a ajuns bârfe ha

    Exact. Antenuta Zero e josnica acum. A ajuns Zero Barat !
  • Milogar Milogar
    important e ca acasă sa fie dezastru

    Pana atunci, Pro TV sterge pe jos cu Antenuta Zero, Happy Zero, Antenuta Zero Stars, Antenuta 3 Pensionar.
  • Mile Mile
    Oricum e josnic de tot a ajuns bârfe ha
  • je je
    @Razvan
    Măruță oricum joacă murdar. Doar azi a avut 3 invitați Survivor, Puterea Dragostei, practic vedete Kanal D. și nu e prima oară
  • Mile Mile
    Flag important e ca acasă sa fie dezastru
  • Pensica Pensica
    Mireasa îl bate măr pe Măruța ,4,2-4,5 puncte de rating pe national toata săptămâna aceasta față de Măruța care are 2 -2,5 puncte de rating

    Bolovane. Conteaza comercialul nu nationalul pensioar.
  • Contiza Contiza
    excelent teapa la acasa iata ca lumea are emisiune identica ha ha ha

    Nu e nevoie postacule. Cat timp Pro TV spulbera tot in audiente, nu e nevoie de Acasa.
    Bucatarii Zero spulberati de MasterChef. Asta e tot ce conteaza !
  • Răzvan Răzvan
    @Flag ,Mireasa îl bate măr pe Măruța ,4,2-4,5 puncte de rating pe national toata săptămâna aceasta față de Măruța care are 2 -2,5 puncte de rating
  • Flag Flag
    Dragul de Mile și-a dat seama care e adevarata concurenta a Antenei 1 și acum lasă comentarii doar la kanal D că-ți mereu antena 1 e aproape de kanal D însă rar peste Kanal D!
    Antena1 mereu locul 3!
  • mile mile
    succes in romania exceleaza acest gen de emisiuni
  • mile mile
    excelent teapa la acasa iata ca lumea are emisiune identica ha ha ha

Trimite un comentariu

sus